Υδραίου: Τα Διαπόντια Νησιά δεν χρειάζονται «καρέκλες», αλλά έργα

Υδραίου: Τα Διαπόντια Νησιά δεν χρειάζονται «καρέκλες», αλλά έργα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απάντηση στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την μη-τοποθέτηση αντιδημάρχων στο Μαθράκι και την Ερείκουσα, δίνει η Δήμαρχος Κέρκυρας:

25
Σεπτεμβρίου / 2019

«Η Νέα Δημοτική Αρχή έχει στην κορυφή των προτεραιοτήτων της τα Διαπόντια νησιά.
 
Θα δώσει το στίγμα της με έργα και πράξεις για να βελτιώσει τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών στα Διαπόντια Νησιά.
 
Κατά το παρελθόν, που οι πολίτες της Κέρκυρας αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους, υπήρχαν Αντιδήμαρχοι στα Διαπόντια Νησιά χωρίς όμως η παρουσία τους να συνδυάζεται με ουσιαστικό έργο.
 
Αυτό θα αλλάξει. Το ζητούμενο δεν είναι οι καρέκλες και τα αξιώματα αλλά το έργο για τον δημότη.


Διαβάστε ακόμα Τρεπεκλής: «Παράνομη η απόφαση Υδραίου για τα Διαπόντια»


Η Νέα Δημοτική Αρχή σχεδιάζει ήδη σημαντικές δράσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών στα Διαπόντια νησιά, ενώ θα εντάξει στο τεχνικό πρόγραμμα έργα τοπικής σημασίας. Μικρά αλλά απαραίτητα έργα που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και χρόνια και θα αποτελέσουν αντικείμενο διαβούλευσης με όλες τις παρατάξεις πριν την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος.

Η Κέρκυρα έχει ήδη κάνει μια Νέα Αρχή με την ψήφο των πολιτών. Σε αυτή τη νέα αρχή δεν υπάρχει χώρος για άγονες αντιπαραθέσεις και πρακτικές του χθες. Η εντολή των πολιτών είναι συνεργασία και συνεννόηση, λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις»