Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλήψεις στη Ζάκυνθο για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις, οπλοκατοχή και νοθεία τροφίμων

Ζάκυνθος
16 Σεπτεμβρίου 2019 / 09:17

Έντονη η αστυνομική δραστηριότητα το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Ζάκυνθο

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Όπως ενημερώνει η Γενική Περφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, συνελήφθη χθες, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημ/κείου Βόλου για ενδοοικογενειακή βία και του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για Εμπρησμό.


Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή


Στο μεταξύ, χθες βράδυ, συνελήφθη στη Ζάκυνθο από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 17χρονος ημεδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή. 

Ειδικότερα, ο 17χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, κατά τον οποίο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι ρέπλικα και μία σιδερογροθιά.


Συνελήφθη αλλοδαπός για νοθεία τροφίμων


Τέλος, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Λαγανά Ζακύνθου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας Ζακύνθου (Ο.Π.Κ.Ε.), 21χρονος αλλοδαπός για νοθεία τροφίμων.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 21χρονου, καθώς κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ), με την ιδιότητα του υπευθύνου λειτουργίας, συνολικά 44 αμπούλες αερίου γέλιου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας κατασχέθηκαν επιπλέον μπαλόνια,  συσκευή χρήσης και 199 αμπούλες χρησιμοποιημένες.

Σε όλες τις παραπάνω υποθέσεις οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.