120 εθελοντές για τις γωνιές ανακύκλωσης, τίμησε το Επιμελητήριο και το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου

120 εθελοντές για τις γωνιές ανακύκλωσης, τίμησε το Επιμελητήριο και το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, πραγματοποίησαν

06
Σεπτεμβρίου / 2019

εκδήλωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου για να  στηρίξουν τους  120 εθελοντές, που δημιούργησαν μέσα σε δεκατρείς μήνες τις 25 γωνιές ανακύκλωσης σε όλη την Κέρκυρα  και στις οποίες συμμετέχουν πάνω από 7.000 συμπολίτες μας.
Ήταν η πρώτη συνάντηση, γνωριμία των εθελοντών της ανακύκλωσης με έναν φορέα (Επιμελητήριο)  και τους  εξουσιοδοτημένους  εκπροσώπους του Δήμου,  από την Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου, Γιάννη Σερεμέτη για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων  και Σπύρο Νεράντζη για θέματα εθελοντισμού.
Στην συνάντηση πήρε μέρος και ο τέως αντιδήμαρχος Σπύρος Καλούδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του, είχε καθοριστικό ρόλο στην εξάπλωση των γωνιών ανακύκλωσης.
Το Επιμελητήριο ανταποκρίθηκε στο αίτημα του «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα»  για προσφορά  170 τεμαχίων ειδικών σάκων (Big Bags 90Χ90Χ140 Φ/Β ) στους εθελοντές, που λειτουργούν τις 25 γωνιές ανακύκλωσης σε όλη την Κέρκυρα.
Το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου  Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ευχαριστεί  τον Πρόεδρο Γιώργο Χονδρογιάννη, τον Γ.Γ. Βασίλη Βασιλάκη, την Διευθύντρια κ. Σπυριδούλα Κουλούρη  και όλη την διοίκηση του Επιμελητηρίου για την άμεση ανταπόκριση τους και την συμβολή τους στην επιτυχία της δράσης.
«Για τους εθελοντές - συμπολίτες μας, που συγκεντρώθηκαν χθες στο Επιμελητήριο, προκειμένου να παραλάβουν την προσφορά, ήταν πολύ σημαντική αυτή η προσφορά, όμως πιο σημαντική ήταν  η επιβράβευση της προσπάθειας τους και η αναγνώριση του έργου, που προσφέρουν στην υπόθεση της ανακύκλωσης και της οικολογικής συνείδησης».

Ελένη Κορωνάκη