Το Επιμελητήριο σηκώνει τη σημαία του εθελοντισμού για τις Πράσινες Γωνιές

Το Επιμελητήριο σηκώνει τη σημαία του εθελοντισμού για τις Πράσινες Γωνιές

Πρώην και ...επόμενος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, το Επιμελητήριο Κέρκυρας και ο Σπύρος Νεράντζης σε αγαστή συνεργασία, για να στηρίξουν το ρεύμα της ανακύκλωσης σε όλο το νησί.

04
Σεπτεμβρίου / 2019

Δωρεά σε είδος για τις Πράσινες Γωνιές, έκανε το απόγευμα της Τετάρτης το Επιμελητήριο Κέρκυρας. Η δωρεά είναι σε αυτό που έχουν πιο πολύ ανάγκη επειγόντως, τους σάκους μεταφοράς ανακυκλώσιμων υλικών, που δεν είναι κάτι άλλο από τους γνωστούς οικοδομικούς σάκους.Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Σπύρος Νεράντζης, εντεταλμένος σύμβουλος για τον εθελοντισμό, αρμοδιότητα που αναμένεται από μέρα σε μέρα να ανακοινωθεί και επισήμως. Η δωρεά των 170 σάκων, είχε πάνω απ' όλα συμβολικό χαρακτήρα και σκοπό να ευαισθητοποιήσει περισσότερους πολίτες να προσφέρουν. Το κόστος των 5€ για κάθε σάκο, είναι πολύ μικρό για καθέναν ξεχωριστά, το όφελος όμως για το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον, είναι τεράστιο!
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Καλούδης αλλά και ο διάδοχός του στην παρούσα σημερινή αρχή, Γιάννης Σερεμέτης, ο οποίος οσονούπω αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Καθαριότητας. Παρόντες επίσης ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Χονδρογιάννης, ο  Γεν. Γραμματέας Βασίλης Βασιλάκης κ.α.