Σχολικά bazaars από Το Χαμόγελο του Παιδιού: Αποκτήστε σχολικά είδη για μια χρονιά γεμάτη Χαμόγελα!

Σχολικά bazaars από Το Χαμόγελο του Παιδιού: Αποκτήστε σχολικά είδη για μια χρονιά γεμάτη Χαμόγελα!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Χαμόγελο του Παιδιού προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα σχολικά

25
Σεπτεμβρίου / 2019

bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, να υποδεχτούν την σχολική χρονιά με Χαμόγελο και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισμού.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.
Στα bazaars μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά!
Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2019 στήριξε 60.788 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.
Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα σχολικά bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/  ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.
Σας περιμένουμε για να υποδεχτούμε τη νέα σχολική χρονιά με Χαμόγελο!
Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του οργανισμού από τα bazaars που θα πραγματοποιηθούν:

Κέρκυρα
● 25-29/9: Αρίλλας, ώρες: 18:00-01:00

Ζάκυνθος
● 6-8/9: Κεντρική πλατεία Αγίου Μάρκου, ώρες:18:00-23:00

Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γραφείο Τύπου τηλ. 210 - 3306140

Ελένη Κορωνάκη