ΑΠΣ Όλυμπος: Θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του μήνα το γήπεδο

ΑΠΣ Όλυμπος: Θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του μήνα το γήπεδο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπου βάζει το χέρι της η κρατική γραφειοκρατία τότε φρενάρουν πράγματα

13
Aυγούστου / 2019

και αυτό έγινε με την αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ολύμπου από την Περιφέρεια. Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Περιφερειάρχης κ. Γαλιατσάτος όσο και άνθρωποι που εμπλέκονται στα έργα, «έσπρωξαν» όσο μπορούσαν   τις καταστάσεις για να ολοκληρωθεί έγκαιρα το έργο και να έχει ο Όλυμπος το γήπεδό του έτοιμο για την προετοιμασία του. Το μισό είχε ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουλίου και χρειάστηκαν τρεις εβδομάδες (με πολύ πίεση και «σπρώξιμο» από την ΠΙΝ) έτσι ώστε να πληρωθεί το πρώτο τιμολόγιο (μισά χρήματα περίπου) για να συνεχίσει η εργολάβος και να τελειώσει το έργο.Περιμένοντας την τελευταία παρτίδα των υλικών από την Τουρκία, ήδη πέρασαν δυο εβδομάδες και δεν έχει γίνει τίποτε, αλλά δεν θα πρέπει να είναι ανησυχητικό αυτό αφού πρέπει στις 2 Σεπτέμβρη να παραδώσει το έργο, άρα πρέπει να το «τρέξει».
Υπάρχει διαβεβαίωση από την πλευρά της ότι ως το τέλος του μήνα θα παραδοθεί το γήπεδο και η ομάδα αυτό που θέλει να κάνει είναι να ολοκληρωθεί για να μπορέσει να αδειοδοτηθεί και αυτό να έχουν σαν έδρα και ο Όλυμπος και η Θύελλα που είναι θυγατρική του.
Στo πλαίσιo της ανακαίνισης του γηπέδου οι άνθρωποι της ομάδας με πολύ προσωπική εργασία καθάρισαν τους χώρους, έβαψαν τα αποδυτήρια, εργάζονται καθημερινά για να βελτιωθεί η εικόνα και να γίνει ακόμη πιο λειτουργικό το γήπεδο. Πέραν αυτού θα γίνει και μια παρέμβαση στην περίφραξη και στην εξέδρα και όλα θα είναι έτοιμα για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.
Στο κομμάτι της ενίσχυσης, θα αποκτηθούν ακόμη 3-4 ποδοσφαιριστές για να δυναμώσει περισσότερο η ομάδα, ενώ η προετοιμασία ξεκίνησε την Τρίτη 13 Αυγούστου στο γήπεδο του Ολύμπου (στο μισό κομμάτι που είναι έτοιμο). 


Σπύρος Πίκουλας