Νεκρός 17χρονος Κερκυραίος σε τροχαίο στη βόρεια Κέρκυρα

Φωτό αρχείου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας 17χρονος Κερκυραίος έχασε τη ζωή του σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην επαρχιακή οδό Καρουσάδων - Σιδαρίου (περιοχή Αγ Ιωάννης).

05
Aυγούστου / 2019

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος υπήκοος Βουλγαρίας έφυγε από την πορεία του. Στη συνέχεια ι.χ.φορτηγό που ακολουθούσε, με οδηγό έναν 69χρονο, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο.
Από το τροχαίο ατύχημα σκοτώθηκε ένας 17χρονος Κερκυραίος, συνεπιβάτης του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε σοβαρά ο αλλοδαπός οδηγός του και ελαφρά δύο ακόμη συνεπιβάτες του οχήματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας:
"Σήμερα (05.08.2019), τις πρώτες πρωινές ώρες, στην επαρχιακή οδό Καρουσάδων - Σιδαρίου (περιοχή Αγ Ιωάννης) στην Κέρκυρα, ι.χ.ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 17χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, εκτράπηκε αρχικά της πορείας του. 
Στην συνέχεια ι.χ.φ αυτοκίνητο που ακολουθούσε, με οδηγό έναν 69χρονο ημεδαπό συγκρούστηκε με το ι.χ.ε αυτοκίνητο.
 Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 17χρονος ημεδαπός, συνεπιβάτης του ι.χ.ε αυτοκινήτου, σοβαρά ο αλλοδαπός οδηγός του και ελαφρά δύο ακόμη συνεπιβάτες του οχήματος. 
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας".