Ρόδη Κράτσα: Εξαιρετικές οι επιδόσεις των Κερκυραίων αθλητών, αλλά υποβαθμισμένες οι υποδομές

Ρόδη Κράτσα: Εξαιρετικές οι επιδόσεις των Κερκυραίων αθλητών, αλλά υποβαθμισμένες οι υποδομές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την μεγάλη ικανοποίηση της για το χρυσό μετάλλιο της Σπυριδούλας Καρύδη και την διακεκριμένη επίδοση της Παναγιώτας Δόση, εξέφρασε η νέα Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

22
Ιουλίου / 2019

Η νέα Περιφερειάρχης εξέφρασε τα συγχαρητήριά της, στις βραβευμένες αθλήτριες, στις οικογένειές του, όπως και στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο και στον Α.Ο. Κέρκυρας, για την εξαιρετική εργασία τους.
Δεν παρέλειψε να τονίσει τις ικανότητες της νέας γενιάς των γυναικών όπως οι διακεκριμένες Κερκυραίες αθλήτριες, που στοχεύουν και κατακτούν κορυφές και αποτελούν πρότυπα προς ενθάρρυνση και μήνυση.
Η Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, έχει ήδη επικοινωνήσει με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη, για την παρουσίαση της κατάστασης στον αθλητικό τομέα της Περιφέρειας, όπως τις ελλιπείς και υποβαθμισμένες εγκαταστάσεις, αλλά και τα σχέδια της νέας περιφερειακής Αρχής, για την ανάδειξη της σημασίας του αθλητισμού και την ενίσχυσή του για την ψυχική και σωματική υγεία, την κοινωνική και περιφερειακή συνοχή, καθώς και την προβολή και εξωστρέφεια των νησιών.