Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οδύνη για τον τραγικό θάνατο του Άγγελου Βλαχόπουλου

Πένθος
19 Ιουλίου 2019 / 08:41

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 17:00 από ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος στο χωριό Βασιλάτικα.

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Θλίψη σκόρπισε στην κερκυραϊκή κοινωνία, ο θάνατος του Άγγελου Βλαχόπουλου, που «έφυγε» πρόωρα στο τραγικό τροχαίο στις Μπενίτσες. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση έστειλε ο Επικεφαλής του συνδυασμού Ιόνιος Συμμαχία Σπύρος Σπύρου με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Άγγελου Βλαχόπουλου: «Βαθιά οδύνη για την απώλεια του Άγγελου. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τη θλίψη μας για τον πρόωρο και άδικο χαμό του. Τον Άγγελο τον εκτιμήσαμε, τον αγαπήσαμε και πορεύτηκε με ήθος και αξιοπρέπεια την πρόσφατη προεκλογική περίοδο ως μέλος της παράταξής μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του. Η Ιόνιος Συμμαχία και εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους. Είναι τραγικό να χάνεται έτσι ένας νέος άνθρωπος».

ΑΟ Αστέρας Πετριτή
Η οικογένεια του Αστέρα εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άγγελου Βλαχοπούλου για τον άδικο χαμό του. Το όνομα του Άγγελου είναι συνδεδεμένο με τον Πετριτή και ειδικότερα με τον Αστέρα, καθώς υπηρέτησε την ομάδα για πολλά χρόνια κατακτώντας μαζί της πολλούς τίτλους. Επίσης ταξίδεψε με τον Αστέρα σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, καθώς αποτελούσε τον οδηγό της ομάδας στην Football League II. Άγγελε καλό σου ταξίδι και θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Κώστας Σουλάνης, μέλος της Ε.Π.Σ.Κ
Άγγελος … ένας ΑΓΓΕΛΟΣ έφυγε σήμερα από κοντά μας. Στο τροχαίο στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών. Κρίμα... κρίμα και άδικο. Φίλος και Συμμαθητής, χθες μίλησα μαζί του για τελευταία φορά.. Δεν έχω λόγια... Τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι φίλε Άγγελε.....

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 17:00 από ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος στο χωριό Βασιλάτικα.