Το 5ο Color Fuego Party επιστρέφει στην Άνω Πλατεία

Το 5ο Color Fuego Party επιστρέφει στην Άνω Πλατεία

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Color Festival είναι ένα μεγάλο φεστιβάλ που τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται σε όλο και περισσότερες πόλεις της Ελλάδας και

14
Ιουνίου / 2019

του εξωτερικού. Φέτος, για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Κέρκυρα, με σύνθημα "βάλτε χρώμα στη ζωή σας και στα όνειρά σας", διοργανώνεται το Color Fuego Festival, μια μεγάλη γιορτή για όλες τις ηλικίες.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Πάνω Πλατεία (Σπιανάδα) το Σάββατο 15 Ιουνίου, με τη συμμετοχή χορευτικών και αθλητικών συλλόγων του νησιού, καθώς και χορωδιών, μουσικών και συγκροτημάτων που θα εμφανιστούν σε stage που θα στηθεί στην Πάνω Πλατεία. Καλεσμένη θα είναι και η χορευτική ομάδα από την Αθήνα Baraka: Ο Δρόμος του Χορού.   
Με τα πιο λαμπερά μας χαμόγελα, τη θετική ενέργεια, το πάθος για χορό και πολύ πολύ κέφι για ζωή, ετοιμαζόμαστε και φέτος για το πιο χαρούμενο, πολύχρωμο φεστιβάλ! Το Color Fuego Festival έρχεται ξανά και σε προσκαλεί να συμμετέχεις κι εσύ, βάζοντας τη δική σου πινελιά! 
Σε αυτή την ξέφρενη γιορτή του χορού και των χρωμάτων, με παλέτα τα όνειρά μας και καμβά τα σώματά μας, αφήνουμε για λίγο πίσω την γκρίζα καθημερινότητα και ζούμε έντονα τη στιγμή! 
Διάλεξε το χρώμα που δίνεις στα δικά σου όνειρα, έλα μαζί μας και χόρεψε στον χαρούμενο ρυθμό της μουσικής, στο πιο διασκεδαστικό πάρτι της χρονιάς, που η χαρά και η ζωντάνια του σε συνεπαίρνουν και ξεσπούν στην πιο πολύχρωμη καλοκαιρινή βροχή!
Τα χρώματα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το χώρο της εκδήλωσης την ίδια ημέρα καθώς από το κατάστημα: United Colors of Benetton (Ευγενίου Βουλγάρεως 44A)
Πρόγραμμα
• 18:30-19:30
-Ακαδημία ποδοσφαίρου Σφακιανάκης (ενεργή συμμετοχή όλων στην προπόνηση).
-Μάθημα χορού από τη σχολή χορού Fuego Art Dance.
•19:30
-Ομάδα Capoeira Corfu.
•20:00-21:00
Χορευτικό show  και Flash Mob.
-Χριστίνα Μαρκοπούλου και ομάδα Baraka – ο δρόμος του χορού. Indian Rajasthan Dance
-Ομάδα Swing.
-Fuego Art Dance.
-Flash Mob
•21:00-22:30
Live Music
-Αρετή Μπαρτάκη.
-Συγκρότημα PLANET CARAVAN

Ελένη Κορωνάκη