Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη με υποψηφίους περιφερειάρχες της ΝΔ

Ρόδη Κράτσα
29 Μαΐου 2019 / 18:11

Αισιοδοξία ότι και οι τέσσερις θα κερδίσουν τις περιφέρειες που διεκδικούν

ΑΘΗΝΑ. Την αισιοδοξία του πως θα επικρατήσουν στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου, μετέφερε στους τέσσερις υποψήφιους περιφερειάρχες που στηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο ρόλος των Περιφερειών είναι καθοριστικός στην Ελλάδα της επόμενης μέρας και γι' αυτό δίνω πολύ μεγάλη σημασία να εκλεγούν άνθρωποι που πιστεύουν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, στις διαδοχικές συναντήσεις που είχε μαζί τους από το πρωί σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Γιώργο Πατούλη, υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, την Ρόδη Κράτσα, υποψήφια περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και, όπως σημειώνεται στο ενημερωτικό σημείωμα, με τη «νεότερη γενιά των στελεχών της ΝΔ που δοκιμάζονται για πρώτη φορά για ένα τέτοιο αξίωμα και επικράτησαν όλων των αντιπάλων τους στο πρώτο γύρο: τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριο Φαρμάκη, και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό».

Αφού τους συνεχάρη, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του ενόψει του δεύτερου γύρου της προσεχούς Κυριακής, και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και οι τέσσερις θα κερδίσουν τις περιφέρειες που διεκδικούν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε τη μεγάλη σημασία που προσδίδει στη συνεργασία μαζί τους «για την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου της ΝΔ, με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών στις εθνικές εκλογές, τις οποίες εξαναγκάστηκε να προκηρύξει ο κ. Τσίπρας μετά την ήττα του κόμματός του».

Πηγή: CNN.gr