Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας: Ο Τσίπρας έγινε χορηγός της Δεξιάς

ΠΑΣΟΚ
28 Μαΐου 2019 / 14:26

ΚΕΡΚΥΡΑ. H Δημοτική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, στην συνεδρίαση της συντονιστικής που έγινε την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019,

επόμενη μέρα των αποτελεσμάτων Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:
«Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, με βασικό πυλώνα του το ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να αντέξει την πίεση του δικομματισμού και με το ποσοστό που κατέλαβε από την ψήφο του Ελληνικού λαού στις Ευρωεκλογές του 2019 μπορεί  να διαδραματίσει  πλέον,  πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κεντροαριστερά , στις επόμενες εθνικές εκλογές που θα προκηρυχτούν σύντομα και  που θα σηματοδοτεί τον δρόμο προς το αύριο για την πατρίδα που όλοι ονειρευόμαστε και παλεύουμε.
Πανωλεθρία της Αριστεράς του Λαϊκισμού , της μισαλλοδοξίας, του ψευδεπίγραφου και της Ακροδεξιάς. Καταποντισμός του ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργατών τους ΑΝΕΛ που χάθηκαν στα νερά των Πρεσπών και προκήρυξη εθνικών εκλογών.  Παρά τα φιλοδωρήματα, παρά τις πολιτικές του Μαυρογιαλούρου (γνωστού κινηματογραφικού χαρακτήρα), παρά τον διχασμό και την αλαζονεία που τους συντρόφευε σε κάθε τους βήμα κατάφεραν ο χάρτης να  γίνει όλος μπλε. Ο  Τσίπρας  έφτασε να γίνει και έγινε  και χορηγός της δεξιάς.
Ήρθε η ώρα τους λοιπόν και πήραν την απάντηση που τους πρέπει. Η Ελλάδα μπορεί  να σταθεί στα πόδια της  χωρίς αυτούς και μακριά από αυτούς. Χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος, χωρίς μηχανισμούς ψεύτικων ειδήσεων και προπαγάνδας λαϊκισμού και μισαλλοδοξίας, Χωρίς έκτακτα φιλοδωρήματα για να αγοράζουν συνειδήσεις και αξιοπρέπειες αλλά με ανάπτυξη που θα προέρχεται από την δουλειά  και τον κόπο των πολιτών που αγωνιούν για την πατρίδα και πονάνε για αυτήν . Έχει αγώνες αύριο σύντροφοι του Λαϊκισμού και της μισαλλοδοξίας… γυρίστε πίσω στα παρασκήνια της Ελληνικής πολιτικής σκηνής , εκεί που τόσα χρόνια μαθητεύατε  και αφήστε την Πατρίδα να βρει τον δρόμο της χωρίς εσάς.
(καλούμε φίλους και μέλη που θα ήθελαν να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ή να προτείνουν πρόσωπα,να  ενημερώσουν τους υπογράφοντες το κείμενο,  μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου ώστε να σταλούν οι προτάσεις συνολικά προς τα ανώτερα όργανα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ)
Ξανά μπροστά με το κίνημα Αλλαγής
Πάμε μαζί δυνατά και όλοι μαζί να κρίσουμε τη Νέα Αλλαγή»
καταλήγει η ανακοίνωση, που υπογράφουν ο Γραμματέας Κώστας Στογιάννος και ο αν. υπεύθυνος Τύπου Ηρακλής Ροδίτης.