Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γιάννης Πανδής: Πήραμε θάρρος & θα εργαστούμε σκληρά

Γιάννης Πανδής
28 Μαΐου 2019 / 11:41

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Την υπόσχεση ότι θα εργαστούν σκληρά, με ευθύνη, διαφάνεια και συλλογικότητα, δίνει ο Γιάννης Πανδής, επικεφαλής του συνδυασμού «Νότια Κέρκυρα Πολιτών»

Όσο για το δεύτερο γύρο, προτρέπει τους συνδημότες του να πορευθούν με ελεύθερη βούληση, χωρίς ωστόσο να παραλείπει να συγχαρεί τον Κώστα Λέσση, που ήρθε πρώτος σε ψήφους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την ψυχή μας, όλους τους πολίτες του νότου, που μας εμπιστεύτηκαν, μας στήριξαν και μας έδωσαν θάρρος να συνεχίζουμε, σε αυτήν την νέα πορεία προς συμμετοχή στην αυτοδιοίκηση.
Δώσαμε έναν αγώνα ωραίο, τίμιο και ανιδιοτελή και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε. Σας υποσχόμαστε ότι θα προχωρήσουμε με σκληρή δουλειά, ευθύνη, διαφάνεια και συλλογικότητα.
Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη μας, στην συγκρότηση και λειτουργία τού δήμου, με ξεκάθαρη διάθεση γόνιμης και άδολης συνεργασίας, με γνώμονα, πάντα το καλό τού τόπου. Ταυτόχρονα, εγγυόμαστε σε όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν, πως θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, απέναντι στον οποιονδήποτε, προσπαθήσει να εξυπηρετήσει ή να υπηρετήσει συμφέροντα και τακτικές, που δεν προωθούν ή εμποδίζουν την επίλυση προβλημάτων, που έχουν σχέση με την πρόοδο τού τόπου μας.
Συγχαρητήρια στον κύριο Λέσση για την νίκη του σε αυτόν τον πρώτο γύρο και για τον επόμενο,  με ελεύθερη βούληση, ας επιλέξει ο καθένας αυτόν που θεωρεί καταλληλότερο
.
Καλή επιτυχία στον νέο μας δήμο!»
Νότια Κέρκυρα Πολιτών