Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στα Κανάλια

Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων
23 Μαΐου 2019 / 15:00
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων και το Κοινωνικό Φαρμακείο της

Equal Society, με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς καλούν την κερκυραϊκή κοινωνία να σταθεί στο πλευρό τους, στηρίζοντας τη δράση «Καλάθι Αλληλεγγύης».
Σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση των Δομών μας, που στηρίζουν καθημερινά οικονομικά αδύναμες οικογένειες και μεμονωμένα άτομα που σήμερα αδυνατούν να ανταποκριθούν σε βασικές βιοτικές ανάγκες παρέχοντάς τους πρωινό, υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας & ατομική υγιεινή, επαγγελματικό προσανατολισμό και ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση.  
Την Παρασκευή 24/5 πραγματοποιώντας τις αγορές μας από τo super market «Σκλαβενίτης», στο κατάστημα της Εθνικής Λευκίμμης - Κανάλια τις ώρες 10:00 -15:00 αφήνουμε την προσφορά μας σε συσκευασμένα τρόφιμα, είδη υγιεινής και καθαριστικά είδη στο ειδικά διαμορφωμένο καλάθι που θα βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος.
Μπορούμε να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας προσφέροντας:
Μέλι – μαρμελάδες-βούτυρο
Καφέ (ελληνικό+ στιγμιαίο)
Γάλα εβαπορέ
Χυμοί συμπυκνωμένοι-φρουτοποτά
Παξιμάδια, Φρυγανιές
Τσουρέκια Απορρυπαντικά ρούχων
Υγρό σαπούνι πιάτων
Καθαριστικά πατώματος
Σαμπουάν, υγροσάπουνο
Βαμβάκι
Χαρτί υγείας
Χαρτί κουζίνας
Ξυριστικές μηχανές 
Καλούμε όλους εσάς να δείξετε την ευαισθησία σας για όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια μας.
 
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.