Το RAI3 στο κερκυραϊκό Πάσχα

Το RAI3 στο κερκυραϊκό Πάσχα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος με τη σκηνοθέτιδα από το Ιταλικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι RAI3 κ. Rita De Francesco από το workshop που είχε διεξαχθεί στο Μιλάνο τις 27 Μαρτίου 1918.

Το ιταλικό κρατικό κανάλι θα βρίσκεται στο νησί από 24 έως 30 Απριλίου.

10
Απριλίου / 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας την Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων στην Ιταλία  "VIAGGIOXTE", θα βρίσκεται στην Κέρκυρα από 24 έως  30 Απριλίου, το Ιταλικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι RAI3, με την γνωστή σκηνοθέτιδα Rita De Francesco, προκειμένου να καλύψει το Κερκυραϊκό Πάσχα, αλλά και άλλες μοναδικές  φυσικές και πολιτιστικές πτυχές του νησιού.
Όπως ενημερώνει ο αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Πολιτικής Σπύρος Γαλιατσάτος «Τα γυρίσματα θα προβληθούν στην εκπομπή του καναλιού "Kilimangiaro", η οποία έχει περισσότερους από 1,5 εκατ. τηλεθεατές και η οποία θα αναρτηθεί στο Facebook και λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καναλιού.
Σκοπός της επίσκεψης αυτής, είναι η αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την γειτονική Χώρα το Πάσχα, ανεξάρτητα αν "πέφτει" νωρίς τον Απρίλιο ή αργότερα, δεδομένου ότι οι πτήσεις αρχίζουν πλέον από τέλη Μαρτίου στην Κέρκυρα».