Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και πάλι υποψήφιος για το Δήμο Παξών ο Σπύρος Βλαχόπουλος

Παξοί
11 Μαρτίου 2019 / 20:02

Το πλήρες σχήμα θα ανακοινωθεί έως το τέλος Μαρτίου

ΓΑΪΟΣ (ΠΑΞΟΙ). Την εκ νέου υποψηφιότητά του για το δήμο Παξών, καθώς και τα μέλη της παράταξης ''Παξινοί Ενεργοί Πολίτες'' ανακοίνωσε ο νυν δήμαρχος Σπύρος Βλαχόπουλος 

Η ανακοίνωση

Αγαπητοί συμπολίτες – σες
τον Μάϊο του 2014 με την εμπιστοσύνη σας μας δώσατε την δυνατότητα να αναλάβουμε την διακυβέρνηση του τόπου μας. Σας ευχαριστούμε για αυτή την ευκαιρία.
Σήμερα λίγο πρίν την έναρξη μιας νέας δημοτικής περιόδου και της εκλογικής διαδικασίας που θα την καθορίσει, μπορούμε κοιτώντας σας στα μάτια να πούμε ότι αυτή την ευκαιρία την αξιοποιήσαμε διαχειριζόμενοι την εξουσία που μας δόθηκε όχι σαν λάφυρο αλλά ως μέσο για να αποδώσουμε σε εσάς το έργο μιας πενταετίας που έκανε το Δήμο μας, σε πείσμα των δύσκολων καιρών και της οικονομικής κρίσης που ταλάνισε τη χώρα μας, διοικητικά αποτελεσματικότερο, οργανωτικά επαρκέστερο, οικονομικά ισχυρότερο και κοινωνικά δικαιότερο.
Τα καταφέραμε έχοντας στο κέντρο της Πολιτικής μας τον άνθρωπο και τις ανάγκες της καθημερινότητας χωρίς να παραβλέπουμε τη σημασία του προγραμματισμού για το μέλλον.
Τα καταφέραμε γιατί επιδιώξαμε τη συνεργασία και τη συνεννόηση σε όλα τα επίπεδα στη βάση κοινών αξιών και όχι ιδεολογημάτων.
Τα καταφέραμε γιατί χτίσαμε με την κοινωνία μια σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια, την μετριοφροσύνη, την υπευθυνότητα, το αίσθημα δικαίου και τη δημοκρατική συνείδηση
Όλα τα στελέχη της παράταξής μας που εργάστηκαν από θέση ευθύνης μαζί με τα νέα μέλη που μας ενισχύουν αλλά και εγώ ως Δήμαρχος Παξών συνυπογράφουμε αυτό το κείμενο και ευελπιστούμε ότι με τη δική σας στήριξη στις επερχόμενες εκλογές θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ολοκλήρωση των έργων που αναβαθμίζουν το Δήμο μας και την υλοποίηση του σχεδιασμού που θεμελιώνει ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας.

Ο Δήμαρχος Παξών

Βλαχόπουλος Σπύρος

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Βλαχόπουλος Μανώλης, Απέργη Βούλα, Λέκκας Αρσένης, Βλαχόπουλος Χρήστος,
Κάφυρης Αρμάντος, Φαναριώτης Γεράσιμος, Φαναριώτης Αυγουστίνος, Μητσιάλη Αθηνά,
Λύχνος Γιώργος

Τα μέλη
Λέκκα Χαρούλα, Βερονίκης Χαράλαμπος, Κάφυρη Μάγδα ''Αγγελή'', Κουβάς Παντελής,
Μακρής Στέφανος ''Φουγάρος'', Κάγκας Τάσος, Κολοβός Χ. Σπύρος, Δένδιας Ηλίας,
Μιτσιάλης Μιχάλης ''Τσάλιος'', Κονταξή Ευαγγελία, Αργυρός Θεόδωρος, Τσιέπας Χάρης
Βαρότσης Παναγιώτης, Βελλιανίτης Γιάννης.

* Το πλήρες σχήμα θα ανακοινωθεί έως το τέλος Μαρτίου