Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προβάδισμα πρόκρισης για τον Κρόνο

Κύπελλο ΕΠΣΚ
10 Μαρτίου 2019 / 11:21
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινε το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ ανάμεσα σε Κρόνο και Θιναλιακό στο Περιβόλι,

με τον Κρόνο να παίρνει τη νίκη με 1-0 και το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην Αχαράβη στις 27 Μαρτίου.
Το ματς ήταν καλό και από τις δύο ομάδες, με τον Κρόνο να πατάει καλύτερα στο γήπεδο τουλάχιστον ως το 60΄ και να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 49΄ με τον Βούλγαρο Κάνεφ που αξιοποίησε την προσπάθεια του Κοιλιάρα. Ο τελευταίος στο 60 είχε δοκάρι, ενώ στη συνέχεια είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αφού ο Θιναλιακός κυνήγησε την ισοφάριση και έπαιξε πιο επιθετικά. Μάλιστα στο 69΄ έχασε καλή ευκαιρία με τον Παπαρούνα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κάνεφ δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα του Κρόνου.
 
Κρόνος Αργυράδων (Γ. Χονδρογιάννης): Τριαντάφυλλος, Πουλημένος, Ανυφαντής, Γραικός, Αχείμαστος, Κόλλινς, Χατζηδημητρίου, Κοιλιάρας, Κονισπολιάτης, Κάνεφ, Χαρτσιάς (έπαιξαν και οι Κατσιαμήτας, Σπαχίου, Ντερτιλής, Μουζακίτης).
 
Θιναλιακός (Π. Κορομπόκης): Σόκαλης, Πάκος, Ματσοβίλα. Λυκόκας, Ντακούρ, Γραμμένος, Παπαρούνας, Π. Γραμμένος, Αγόρας, Κλ.Μπάρντι, Μπορντουζάν (έπαιξαν και οι Χανδρινός, Ερ. Μπάρντι, Βιτουλαδίτης).

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια