Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Παναγιώτης Κελάνδριας στο Πολύτεχνο

Παναγιώτης Κελάνδριας
07 Φεβρουαρίου 2019 / 08:03
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, ο Παναγιώτης Κελάνδριας επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο Πολύτεχνο την

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου. Έχοντας ήδη τρεις δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό του και αρκετά τραγούδια και συνεργασίες στις αποσκευές του "στήνει" μια ξεχωριστή μουσική παράσταση παρέα με καινούργιους συνοδοιπόρους και εκλεκτούς μουσικούς επί σκηνής.
Το υλικό περιλαμβάνει δικά του τραγούδια, δισκογραφημένα και ακυκλοφόρητα από τον επερχόμενο δίσκο του και όχι μόνο, τραγούδια σύγχρονων τραγουδοποιών που δύσκολα θ' ακουστούν από τους mainstream ραδιοφωνικούς σταθμούς και κάποιες διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών. Όλα τα τραγούδια είναι ενορχηστρωμένα για βιολοντσέλο, φλάουτο, κιθάρα και παραδοσιακά κρουστά, κάτι που  επιχειρείται για πρώτη φορά και σπανίζει στην σύγχρονη εγχώρια μουσική πραγματικότητα αποτελώντας έτσι ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο πρότζεκτ.
Μαζί του επί σκηνής:
Θάλεια Ζερβού, βιολοντσέλο
Νικολέτα Γιαμμά, φλάουτο
Αφροδίτη Διαβάτη, φωνή
Θοδωρής Γκατζέλης, κρουστά
ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ Σχολεμβούργου 39 είσοδος Νέου Φρουρίου Κέρκυρα
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 21:30 είσοδος 5 ευρώ

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.