Τέλος ο Κουρής από τον ΟΦΑΜ, πήρε Χότζα η Ολυμπιάδα

Τέλος ο Κουρής από τον ΟΦΑΜ, πήρε Χότζα η Ολυμπιάδα

Ο Ερίκκος Κουρής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι μεταγραφές διαρκούν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και οι ομάδες κάνουν προσθαφαιρέσεις, ανάλογα με τους στόχους που θέλουν να πετύχουν.

24
Ιανουαρίου / 2019

Αρκετές οι αλλαγές στα ρόστερ των περισσότερων ομάδων, με δυο σημαντικούς και έμπειρους παίκτες να αλλάζουν στρατόπεδα. Από τη μία ο ΟΦΑΜ που έχει πολύ καλή ομάδα αλλά έχοντας μείνει λίγο πίσω βαθμολογικά έλυσε λύσει τη συνεργασία του με τους Μυρίλλα και Κατσαρό, όμως μια νέα ανακοίνωση αναφέρει διαζύγιο και με τον Λευκιμμιώτη κεντρικό αμυντικό Ερρίκο Κουρή μετά από δυο χρόνια συνεργασίας.
Από την άλλη, η Ολυμπιάδα συνεχίζει να ενισχύεται αφού είναι χαμηλά βαθμολογικά και κυνηγάει την παραμονή της χωρίς να μπλέξει στα μπαράζ στο τέλος του πρωταθλήματος. Όπως ενημέρωσε έκανε ακόμη μια προσθήκη, αυτή τη φορά με τον έμπειρο Έντρυ Χότζα παλιό παίκτη της Κ20 του ΑΟΚ Κέρκυρα και με πολύ καλή παρουσία σε αρκετές ομάδες του νησιού. Ο έμπειρος μέσος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη αυτή καμπή, έχει συνεργαστεί ξανά με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Καλούδη, που τον ξέρει και τον εμπιστεύεται.
 
Αυτοψία στον Πετριτή από Γαλιατσάτο και Πανδή
 
Χρήματα για να γίνουν βελτιωτικά έργα είχαν δοθεί για το γήπεδο του Πετριτή και ο Περιφερειάρχης με την Αντιπεριφερειάρχη πέρασαν για να ελέγξουν την πορεία των εργασιών. Η ανακοίνωση του Αστέρα Πετριτή αναφέρει: «Αυτοψία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Πετριτή από τον Περιφερειάρχη κ. Γαλιατσάτο και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Πανδή, θέλοντας να ελέγξουν τα βελτιωτικά έργα που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Ο κ. Γαλιατσατος και η κ. Πανδή έφυγαν ικανοποιημένοι με αυτά που αντίκρισαν και δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο του Πετριτή να συνεχιστούν».

Σπύρος Πίκουλας