Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Τσούκας στο νέο ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά – Αχέροντα και Κέρκυρας

ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑ
15 Ιανουαρίου 2019 / 18:09

ΠΡΕΒΕΖΑ. Νέος πρόεδρος ο Μάρκος Νικολάου, τ. υπεύθυνος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών

Νέος πρόεδρος στον Φορέα Διαχείρισης Καλαμά – Αχέροντα και Κέρκυρας. Ο λόγος για τον Μάρκο Νικολάου, γυμναστή στο επάγγελμα, επί σειρά ετών υπεύθυνο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών και ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη απ’ τον κ. Κομνηνό.
Η σχετική απόφαση (σε ισχύ από δημοσιεύσεώς της σε ΦΕΚ) υπεγράφη απ’ τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη.
Το νέο ΔΣ έχει τριετή διάρκεια, με δυνατότητα ανανέωσης, εντός, δε, αυτού εντοπίζεται και το όνομα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Π.Ε. Κέρκυρας, Διονύση Τσούκα, ως εκπρόσωπος της ΠΙΝ (βάσει προηγηθείσης σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου).
Αναλυτικά το νέο ΔΣ, στην πλήρη του ανάπτυξη:
1. Λαζαρίδου Ευθαλία του Στέφανου. ΠΕ Περιβάλλοντος Βιολόγων, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αναπληρώτρια την Μητσέλου Μαρία του Παναγιώτη, ΠΕ Γεωτεχνικών στη Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας του ΥΠΕΝ.
2. Σέρβος Κωνσταντίνος του Απόστολου. Αντιδήμαρχος Λευκάδας, ως εκπρόσωπο της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, με αναπληρωτή τον Παππά Σπυρίδωνα του Σωτηρίου, Δήμαρχο Φιλιατών, ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Ηπείρου.
3. Τσούκας Διονύσιος - Φώτιος του Παναγιώτη. Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τομέα Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Περιφέρειας Ηπείρου, με αναπληρώτρια την Σπανοπουλου – Σάρρα Ηλιάνα του Νείλου, Περιφερειακή Σύμβουλο.
4. Νικολάου Μάρκος του Χαρίλαου. Γυμναστής, ως εκπρόσωπος της ερευνητικής και εν γένει επιστημονικής κοινότητας, με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρωτή τον Ζάκα Γεώργιο του Χρήστου, Βιολόγο-Ιχθυολόγο.
5. Γκίνης Σταμάτης του Θωμά. Βιολόγος - Ιχθυολόγος ως εκπρόσωπο της ερευνητικής και εν γένει επιστημονικής κοινότητας, με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρώτρια την Κόκκα Ευαγγελία του Δημητρίου, Δασολόγο, στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ.
6. Σγουρός Γεώργιος του Αλέξανδρου. Οικονομολόγος, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή τον Βέρμπη Γεώργιο του Τηλέμαχου, μέλος Δ.Ε. υπεύθυνο Προγραμμάτων Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ως εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.
7. Μαρέτης Ανδρέας του Γεωργίου. Ως εκπρόσωπο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, με αναπληρωτή τον Κώστα Ελευθέριο του Νικολάου, Α’ Αντιπρόεδρο Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.