Πληρώστε μην κόψουν το ρεύμα στα σχολεία!

Πληρώστε μην κόψουν το ρεύμα στα σχολεία!

Από παράσταση του ΣΕΠΕ στον περιφερειακό Δ/ντή εκπαίδευσης. ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έστειλε έγγραφο στο Δήμαρχο (με κοινοποίηση στην Σχολική Επιτροπή Π.Ε), σχετικά με το θέμα της πληρωμής των εξόδων των σχολικών μονάδων για τη Δ.Ε.Η:

01
Aυγούστου / 2018

«Σε συνέχεια της σύσκεψης που συγκαλέσατε για το ζήτημα της πληρωμής των εξόδων της Δ.Ε.Η από τις σχολικές μονάδες της Π.Ε σας επισημαίνουμε την ανάγκη άμεσης διευθέτησης του θέματος, σύμφωνα με τη δέσμευσή σας, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, διαδικασία που ήδη έχει καθυστερήσει υπερβολικά.
Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτούμε τη μετακύλιση αυτού του τεράστιου οικονομικού βάρους στα σχολεία, κάτι που θα επιδεινώσει παραπέρα την ήδη προβληματική οικονομική κατάστασή τους.
Τα μέλη της Ε.Σ.Ε Π.Ε του Δήμου, στα οποία κοινοποιείται το έγγραφο, να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των σχολείων και σε καμία περίπτωση να μην αποφασίσουν την επιβάρυνσή τους με τα έξοδα της Δ.Ε.Η που κατέβαλλε πάντοτε ο Δήμος, πέρα από την τακτική επιχορήγησή τους.
Κύριε Δήμαρχε,
Περιμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας και σας επισημαίνουμε την αυτονόητη ευθύνη σας, αν δεν επιλυθεί το ζήτημα αυτό και προκύψουν προβλήματα στις σχολικές μονάδες μας, που θα εμποδίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία».