Γεύμα αγάπης για 40 άπορες οικογένειες στην Άρτα

Γεύμα αγάπης για 40 άπορες οικογένειες στην Άρτα

ΑΡΤΑ. Γεύμα αγάπης για 40 άπορες οικογένειες της περιοχής διοργάνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δήμος Αρταίων.

31
Δεκεμβρίου / 2017

Πρόκειται για μια κίνηση που γίνεται για πρώτη φορά και στόχο έχει να προσφέρει μια στιγμή χαλάρωσης, μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε αυτές τις οικογένειες.

Στο γεύμα αγάπης παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, η Αντιδήμαρχος Αρταίων Άννα Κουτρούμπα, στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, όπου μοιράστηκαν νωπά τρόφιμα, αλλά και δώρα στα παιδιά.

Παράλληλα, το μεσημέρι ο Δήμαρχος παρέδωσε στους Προέδρους έξι συλλόγων της περιοχής δωροεπιταγές από Super Market για να στηρίξουν άπορες οικογένειες-μέλη τους. Οι δωροεπιταγές μοιράστηκαν στους Προέδρους, του Ερυθρού Σταυρού Νομού Άρτας Γεώργιο Βασιλείου, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Άρτας  Ευάγγελο Παπαμιχαήλ, στον Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Άρτας Γιώργο Μάλλιο, στην Πρόεδρο του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών Άρτας Φαίδρα Μητσινιάρου, στην Πρόεδρο του Συλλόγου Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών Παναγιώτα Μασίνα και στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Άρτας Γεώργιο Κοτόρο.

Στο μεταξύ, χορηγήθηκε έκτακτο χριστουγεννιάτικο επίδομα  σε 232  συμπολίτες, έχουν διανεμηθεί τρόφιμα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ενώ τρόφιμα προσέφεραν για τις ανάγκες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων επιχειρήσεις.

Πηγή: pamepreveza.gr

ΔΩΡΑ ΚΑΜΟΝΑΧΟΥ