Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η εκκίνηση του 1ου Κολυμβητικού Αγώνα Παλαιού Φρουρίου (video-photos)

ΝΑΟΚ
22 Οκτωβρίου 2017 / 09:05

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πραγματοποιείται ο αγώνας ανοιχτής θάλασσας που διοργανώθηκε από το ΝΑΟΚ σε μνήμη του πυροσβέστη και αθλητή Άρη Μουζακίτη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ν.Α.Ο.Κ, συνεχίζοντας την οργάνωση της κοινωνικής του παρουσίας, διοργάνωσε τον κολυμβητικό αγώνα Open water «1ος Γύρος του Παλαιού Φρουρίου», που όπως ανέφερε ο Τηλέμαχος Γαβαλάς, πρόεδρος του ΔΣ του ΝΑΟΚ, έχει στόχο να καθιερωθεί ως ετήσιο αθλητικό γεγονός.

Δείτε την εκκίνηση



Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να τιμηθεί η μνήμη του πολίστα του συλλόγου, Αριστείδη Μουζακίτη. 
Η προσφορά του Ν.Α.Ο.Κ. στον αθλητισμό, στην εκπαίδευση και στην κοινωνία είναι πολύχρονη και πολύπλευρη. Είναι παράλληλα αξιοσημείωτη, γιατί συνεχίζει να προτάσσει το κοινωνικό και παιδαγωγικό χαρακτήρα του σύγχρονου αθλητισμού απέναντι σε οποιαδήποτε άλλη διάσταση του. Είναι άξιο αναφοράς ότι μόνο τα τελεταία δύο χρόνια ο Ν.Α.Ο.Κ έχει φροντίσει με συνέπεια και μεθοδικότητα να οργανώσει ή να συμμετέχει σε αρκετές εκδηλώσεις που απευθύνονται προς τους νέους και προς την κοινωνία ευρύτερα και που αποβλέπουν στην επαρκή ενημέρωση και στην εναλλακτική διαπαιδαγώγηση.

Με αφορμή αυτό το γεγονός πραγματοποιήθηκαν χθες στο χώρο του Ομίλου παράλληλες εκδηλώσεις που περιέχουν γνωριμία με τους τύπους των ιστιοπλοϊκών σκαφών αλλά και δύο ενδιαφέρουσες διαλέξεις με θέματα: «Η πυρόσβεση στη θάλασσα» και «Η αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ