Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Super League: Πήρε βαθμό στη Ριζούπολη ο ΑΟΚΚ

ΑΟΚΚ
15 Οκτωβρίου 2017 / 18:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Μπορούσε να πάρει και τη νίκη στη Ριζούπολη ο ΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα, είχε τις ευκαιρίες, αλλά μπορούσε και να είχε χάσει το ματς.

Μάλιστα ο απρόσεκτος Ντουαλά την άφησε από το 62΄με δέκα παίκτες, αφού είδε 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Παρ΄ όλα αυτό ο ΑΟΚ πήρε ίνα πολύτιμο βαθμό που σίγουρα θα μετρήσει στο τέλος.
Ο Απόλλωνα είχε ένα δοκάρι στο 27΄ σε κεφαλιά του Καστιγέχο, ο ΑΟΚ είχε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει στο 43΄με κεφαλιά του Κόντου που έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα. 

Λίγα πράγματα στο β΄ μέρος οι δυο ομάδες, με τον ΑΟΚ να προσέχει την άμυνά του μετά την αποβολή του Ντουαλά, αλλά στο 90΄ ο Αρτυματάς άγγιξε το γκολ, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έσωσε και πάλι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Ντάσιος (81' Χουάρες), Κούρος, Μπιζιμίν, Κύργιας, Παπάζογλου, Κονέ, Μενδρινός (81' Αλμπάνης), Μάατσεν (74' Σιατραβάνης), Μάατσι, Καστιγέχος.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Γκόμες, Παμλίδης (88' Κρητικός), Ντουαλά, Σιόντης, Ιωάννου, Κοντός (66' Επστάιν), Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Νούνες (80' Μπάουμαν)

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια