Μεγάλη μουσική συνάντηση στη Λευκάδα

Μεγάλη μουσική συνάντηση στη Λευκάδα

Ο Δήμος Λευκάδας υποδέχεται ένα ξεχωριστό μουσικό γεγονός στα πλαίσια των πολιτιστικών ανταλλαγών με την Κίνα, καθώς τo 2017 είναι αφιερωμένο στις πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ Ελλάδας και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.... Ο "ήχος του μεταξιού" θα ακουστεί από δύο κορυφαίους Κινέζους μουσικούς, την φημισμένη περφόρμερ Chang Jing (Guzheng) και τον Zhang Di (Chinese Flute Performer).

27
Σεπτεμβρίου / 2017

θα ακουστεί από δύο κορυφαίους Κινέζους μουσικούς, την φημισμένη περφόρμερ  Chang Jing (Guzheng) και τον  Zhang Di (Chinese Flute Performer).
Οι Κινέζοι μουσικοί και η Μαντολινάτα του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου "Ορφέας" Λευκάδας θα μοιραστούν τη σκηνή της Αίθουσας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας, την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα. Χάρη στα μουσικά ταξίδια σε Κίνα  και Ελλάδα, οι δύο χώρες βιώνουν  μία ουσιαστική πολιτιστική συνεργασία, που συμβάλει  στην αμοιβαία κατανόηση των δύο αρχαίων πολιτισμών και λαών.
Η Λευκάδα έχει τη χαρά να είναι αποδέκτης της μουσικής αυτής συνεύρεσης  και περιπλάνησης. Ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Πρόεδρος του "Ορφέα" κ. Δημήτριος Περδικάρης προσκαλούν το  κοινό της περιοχής μας να απολαύσει μια μοναδική Κινεζο - Λευκαδίτικη συναυλία με ελεύθερη είσοδο.