Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη μουσική συνάντηση στη Λευκάδα

Λευκάδα
27 Σεπτεμβρίου 2017 / 07:20

Ο Δήμος Λευκάδας υποδέχεται ένα ξεχωριστό μουσικό γεγονός στα πλαίσια των πολιτιστικών ανταλλαγών με την Κίνα, καθώς τo 2017 είναι αφιερωμένο στις πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ Ελλάδας και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.... Ο "ήχος του μεταξιού" θα ακουστεί από δύο κορυφαίους Κινέζους μουσικούς, την φημισμένη περφόρμερ Chang Jing (Guzheng) και τον Zhang Di (Chinese Flute Performer).

θα ακουστεί από δύο κορυφαίους Κινέζους μουσικούς, την φημισμένη περφόρμερ  Chang Jing (Guzheng) και τον  Zhang Di (Chinese Flute Performer).
Οι Κινέζοι μουσικοί και η Μαντολινάτα του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου "Ορφέας" Λευκάδας θα μοιραστούν τη σκηνή της Αίθουσας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας, την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα. Χάρη στα μουσικά ταξίδια σε Κίνα  και Ελλάδα, οι δύο χώρες βιώνουν  μία ουσιαστική πολιτιστική συνεργασία, που συμβάλει  στην αμοιβαία κατανόηση των δύο αρχαίων πολιτισμών και λαών.
Η Λευκάδα έχει τη χαρά να είναι αποδέκτης της μουσικής αυτής συνεύρεσης  και περιπλάνησης. Ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Πρόεδρος του "Ορφέα" κ. Δημήτριος Περδικάρης προσκαλούν το  κοινό της περιοχής μας να απολαύσει μια μοναδική Κινεζο - Λευκαδίτικη συναυλία με ελεύθερη είσοδο.