Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τον μαχαίρωσε μέσα στο μαγαζί του & παραδόθηκε (video)

Έγκλημα στου Βρυώνη
07 Ιουνίου 2017 / 14:21

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όλα έγιναν μέσα σε δυο λεπτά. Λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο δράστης (30) χύμηξε μέσα στην ψησταριά στη διασταύρωση για Βιρό στου Βρυώνη, και κατάφερε θανάσιμα κτυπήματα στον Σπ. Ζηνιάτη (52) (φωτο), ξαπλώνοντάς τον αιμόφυρτο.

Ο δράστης κτύπησε κι έφυγε. Αμέσως μετά έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές ότι οδήγησε κατευθείαν στην Αστυνομία, όπου παραδόθηκε και ομολόγησε την ενέργειά του. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Αστ. Δ/νσης Κερκύρας, σε κοντινή απόσταση από το περιστατικό βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τον 52χρονο. Τους δυο άντρες λένε ότι τους χώριζαν προσωπικές διαφορές, στις οποίες αναζητείται και η αιτία του φονικού.
Το θύμα διατηρούσε δυο ψητοπωλεία, ένα εκεί που έμελε ν' αφήσει την τελευταία του πνοή κι άλλο ένα στην Αλεπού. Τι σημασία έχει όμως τώρα πια;
Οι φωνές των γυναικών από το μαγαζί για το κακό που είχε συμβεί, έφερε εκεί γιατρούς από την παρακείμενη Κλινική Θεραπεία, που πάσχισαν να σταματήσουν την αιμοραγία και να τον κρατήσουν στη ζωή. Αυτόπτες λένε ότι χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής, εξοπλισμός ενός εκ των ασθενοφόρων. Όμως ο Σπύρος, ο Αλεμάο για τους πολλούς φίλους του, είχε ξεψυχήσει κι έμενε η τυπική διαπίστωση του θανάτου του.
Ο δράστης, πατέρας δυο παιδιών, κάτοικος Κερκύρας, εξεταζόταν για ώρες στην Αστυνομία. Εξετάσθηκαν ακόμα αυτόπτες και άλλοι μάρτυρες ενώ έγινε αστυνομική έρευνα και στο σπίτι του. Συντάχθηκε εναντίον του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.
Η είδηση, όπως συνήθως γίνεται με τα κακά νέα, διαδόθηκε αστραπιαία σ' ολόκληρο το νησί κι ήταν πολλοί εκείνοι που τηλεφωνούσαν στην εφημερίδα, θέλοντας να μάθουν τι και ποιο. Και ξαφνικά συνέφιασε σε μια εκ πρώτης όψεως ηλιόλουστη μέρα στην Κέρκυρα....