Οι μικροί πιανίστες εντυπωσίασαν στο Ωδείο Κερκύρας

Για αρκετούς από αυτούς, ήταν η πρώτη τους επαφή με το κοινό, γεγονός που έκανε την εμπειρία ακόμη πιο σημαντική.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα ξεχωριστό μουσικό πρωινό χάρισαν στο κοινό οι μικροί σπουδαστές πιάνου του Ωδείου Κερκύρας, συμμετέχοντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Ωδείου, μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και ενθουσιασμού.
Οι νεαροί μουσικοί, με πολύμηνη προσπάθεια και καθοδήγηση από τους δασκάλους τους, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, προσαρμοσμένα στην ηλικία και στο επίπεδό τους. Για αρκετούς από αυτούς, ήταν η πρώτη τους επαφή με το κοινό, γεγονός που έκανε την εμπειρία ακόμη πιο σημαντική.
Το κοινό παρακολούθησε με συγκίνηση και χειροκρότησε θερμά κάθε εμφάνιση, επιβραβεύοντας την προσπάθεια των παιδιών αλλά και το έργο των καθηγητών τους.
Η Διεύθυνση του Ωδείου συγχαίρει θερμά όλους τους συμμετέχοντες σπουδαστές, καθώς και τους καθηγητές τους, για το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και τη συνολική ποιότητα της εκδήλωσης, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά το ουσιαστικό έργο που επιτελείται στο πλαίσιο της μουσικής εκπαίδευσης.
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Κίμων - Γεράσιμος Χυτήρης
ΦΩΤΟ@ΩΔΕΙΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.