Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Έλενα Σουέρεφ και η Βέτα Μουζακίτη από την ΕΙΚΕ, στην Διεθνή Έκθεση Τέχνης στη Νάουσα (PHOTOS)

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
21 Σεπτεμβρίου 2024 / 13:09
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Συμμετείχαν 90 ζωγράφοι, γλύπτες, χαράκτες, κεραμίστες, με έργα μοντέρνα αλλά και κλασικά, καλλιτέχνες από 5 διαφορετικές χώρες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Διεθνής Ενωση Τεχνών πραγματοποίησε από τις 4 έως τις 8 Σεπτεμβρίου το αντάμωμα τέχνης και  πολιτισμού στην όμορφη πόλη της Νάουσας, στο Κέντρο βιομηχανικής κληρονομιάς Νάουσας "ΕΡΙΑ". Το θέμα της ήταν "Από την σιωπή στο στίχο και από την παλέτα στην ψυχή". 

 Ένα παλιό εργοστάσιο που έχει μετατραπεί σε έναν υπερσύγχρονο πολυχώρο πολιτισμού, φιλοξένησε αυτήν την αξιόλογη έκθεση τέχνης όπου συμμετείχαν 90 ζωγράφοι, γλύπτες, χαράκτες, κεραμίστες, με έργα μοντέρνα αλλά και κλασικά, καλλιτέχνες από 5 διαφορετικές χώρες.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές Μαρία Λουμπουρδή και στο Δήμο Νάουσας που βοήθησε  για την άψογη οργάνωση αυτής της έκθεσης.

«Συγχαρητήρια και στα μέλη της Εικαστικής Καλλιτεχνικής Ενωσης Κέρκυρας που συμμετείχαν, Έλενα Σουέρεφ και Βέτα Μουζακίτη. Πάντα δημιουργίες και επιτυχίες!»

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.