Σάββατο 13.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Χορωδία Βουνιατάδων εντυπωσίασε στα 15α Μουσικά Μαϊστράλια, στην Πρέβεζα

ΧΟΡΩΔΙΑ ΒΟΥΝΙΑΤΑΔΩΝ
04 Ιουλίου 2024 / 17:03
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η Χορωδία Βουνιατάδων άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η χορωδία Βουνιατάδων στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της βρέθηκε στην Πρέβεζα και έλαβε μέρος στα 15α Μουσικά Μαϊστράλια όπου διοργάνωσε η χορωδία Ηχοχρώματα. Ήταν ένα διήμερο φεστιβάλ 29-30 Ιουνίου. Έλαβαν μέρος:

Σάββατο 29/6

Μουσικό εργαστήρι Χαϊδαρίου "Ο ΑΜΦΙΩΝ"

Χορωδία «Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης»

Χορωδία ΤΕΕ/Τ.Κ. Μ. Θεσ/νίκης

Μικτή χορωδία Ενηλίκων «ΦΙΛΟΜΗΛΑ» Θεσ/νίκης

Κυριακή 30/6

Χορωδία «Βουνιατάδων Κέρκυρας»

Χορωδία «Απόλλων Πατρών»

Μικτή Χορωδία Δήμου  Δράμας

Χορωδία «Ηχοχρώματα» Πρέβεζας

 

Η Χορωδία Βουνιατάδων άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Στο τέλος η Πρόεδρος της Χορωδίας Ευανθία Βλάσση, παρέλαβε το αναμνηστικό από την πρόεδρο της διοργανώτριας Χορωδίας «Ηχοχρώματα» και ανταπέδωσε δώρα με παραδοσιακά προϊόντα της Κέρκυρας. Έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και την ευχαρίστησε για την πρόσκληση και την φιλοξενία. Τέλος η Χορωδία Βουνιατάδων προσκάλεσε όλα τα μέλη της Χορωδίας «Ηχοχρώματα» στο νησί μας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης όλες οι χορωδίες μαζί, παρευρέθηκαν σε δείπνο όπου γνωρίστηκαν όλοι οι χορωδοί μεταξύ τους και διασκέδασαν.

Η πρόεδρος Ευανθία Βλάσση τόνισε τα εξής:

"Συγχαρητήρια σε όλες τις χορωδίες που έλαβαν μέρος, τους πιανίστες, τους μαέστρους αλλά ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον δικό μας καταξιωμένο μαέστρο κ. Σπύρο Μπόχαλη που για άλλη μια φορά έβγαλε το νησί μας ασπροπρόσωπο".

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.