Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θεατρική παράσταση των παιδιών του Πειραματικού σχολείου

Στιγμιότυπο από την παράσταση «Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο»
4ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ- ΑΘΗΝΑΓΟΡΕΙΟ
12 Ιουνίου 2024 / 12:18

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου Π. Ποζίδης: "Η εκπαιδευτικός και τα παιδιά τόλμησαν και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν οι πολλοί θεατές της θεατρικής παράστασης «Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο» του Γιάννη Ξανθούλη, που παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ομίλου θεατρικής τέχνης του 4oυ Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας - Αθηναγόρειο, με τη φροντίδα της δασκάλας τους Μαρίας Σταμουλά, την Τρίτη 11 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Το μεγάλο χειροκρότημα ήταν η καλύτερη επιβράβευση των παιδιών, που με μεράκι, λαχτάρα και ενδιαφέρον δούλεψαν μια ολόκληρη χρονιά σε έναν όμιλο καινοτομίας και δεξιοτήτων του σχολείου, για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα.

Η εκπαιδευτικός και τα παιδιά τόλμησαν και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το μαγικό κόσμο του Θεάτρου και τις τεχνικές του, να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να καλλιεργήσουν το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία, να διασκεδάσουν, να εκφραστούν  και να αναδείξουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους.

Ήταν μια παράσταση γεμάτη ζωντάνια, δράση και έμπνευση, που προετοιμάστηκε με τον καλύτερο τρόπο από τα παιδιά, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των πάρα πολλών θεατών.

 

Ο Διευθυντής

Παναγιώτης Ποζίδης

ΦΩΤΟ@4ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ