Δευτέρα 24.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία προς τιμήν της Χάρις Αλεξίου (photos + videos)

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
09 Ιουνίου 2024 / 13:51
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η συναυλία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων καθώς και στο Συσσίτιο Αγίου Ιωάννη Λάζου του Μαντουκίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας η συναυλία- αφιέρωμα στην μεγάλη Χάρις Αλεξίου. Η συναυλία έγινε το βράδυ του Σαββάτου 08/06.

Στο τραγούδι ήταν η κερκυραία Αγάθη Κοσκινά. Ακόμη, τραγούδησε ο Φάνης Ζερβός ενώ στη διεύθυνση ορχήστρας ο Κερκυραίος Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

Την συναυλία πλαισίωσε δέκαμελής ορχήστρα και συμμετείχαν επίσης τα μεικτά και παιδικά τμήματα των χορωδιών Αχαράβης, Άφρας, Μαγουλάδων, καθώς και η παιδική χορωδία του Σπιτιού Παιδικής και Κοινωνικής Μέριμνας Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων “Τα χαμόγελα του Μον- Ρεπό”, όπου και έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά.

Την παρουσίαση του αφιερώματος είχε αναλάβει ο ηθοποιός Γρ. Βαλτινός και η δημοσιογράφος Ηρώ Λέλλα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχαν η Αγάθη Κοσκινά και ο Γιώργος Παγιάτης, ενώ την επιμέλεια της παραγωγής ανέλαβε η Χριστίνα Καλούδη. Η συναυλία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων καθώς και στο Συσσίτιο Αγίου Ιωάννη Λάζου του Μαντουκίου.

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ/VIDEO@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.