Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι αριστούχοι Φιλαρμονικών και Παιδικής Χορωδίας που βραβεύθηκαν από τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας

Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας
18 Δεκεμβρίου 2023 / 12:19

Τα βραβεία του Ροταριανού Ομίλου, φέτος, ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του εκλιπόντος σπουδαίου μουσικού και καθηγητή μουσικής Αναστασίου Καζιάνη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια παράδοση ετών του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας, συνεχίστηκε και φέτος με την βράβευση των αριστούχων των τριων Φιλαρμονικών της πόλης μας καθώς και της Παιδικής Χορωδίας, στο εντευκτήριο της Αναγνωστικής Εταιρείας Κέρκυρας, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023.

Τα βραβεία του Ροταριανού Ομίλου, φέτος, ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του εκλιπόντος σπουδαίου μουσικού και καθηγητή μουσικής Αναστασίου Καζιάνη. Παρούσα στην συνεστιάση και η κόρη του εκλιπόντος Αθηνά.

 

.

Επίσημος Ομιλητής της βραδιάς ο Κοσμήτορας της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου Δήμος Δημητριάδης.

Οι φετινοί βραβευθέντες ήταν: Από την Φιλαρμονική Εταιρία Κερκύρας οι Έκτορας Δελαπόρτας (κρουστά) και Μαγδαληνή Βαρότση (βιολί) οι οποίοι μοιράστηκαν το βραβείο, από την Φιλαρμονική Εταιρία “Μάντζαρος” η Ευγενία Νίκα (κρουστά), από τη Φιλαρμονική Ένωση “Καποδίστριας” ο Χριστόδουλος Ρούσσινος (φλάουτο), ενώ τέλος από την Παιδική Χορωδία Κερκύρας η Ερικέτη Τριανταφύλλου.

Παρόντες φέτος στην συνεστίαση, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κερκύρας Παξων κ Διαποντίων Νήσων πατέρας Αντώνιος Σουέρεφ, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ. Στέφανος Γκίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων Κωνσταντίνος Ζορμπάς, η Πρόεδρος της Ιατροχειρουργικής Εταιρίας Κερκύρας ιατρός Μαρία Μάνδυλα, οι εκπρόσωποι των Φιλαρμονικών και της Παιδικής Χορωδίας, συγγενείς και φίλοι των βραβευομένων.

 

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας, εύχεται στους βραβευθέντες καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στους στόχους.