Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο Δημοτικό Σχολείο Κορακιάνας

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ
15 Δεκεμβρίου 2023 / 10:51
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Οι φοιτητές της κατεύθυνσης Διεύθυνση Παιδικής Σχολικής και Νεανικής Χορωδίας του ΤΜΣ του Ι.Π. με υπεύθυνη διδάσκουσα την Μαέστρο Χριστίνα Καλλιαρίδου, τραγούδησαν a cappella χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μύησαν τους μικρούς μαθητές στον μαγικό κόσμο της χορωδίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου οι φοιτητές της κατεύθυνσης Διεύθυνση Παιδικής Σχολικής και Νεανικής Χορωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου με υπεύθυνη διδάσκουσα την Μαέστρο Χριστίνα Καλλιαρίδου, επισκέφθηκαν κατόπιν πρόσκλησης το Δημοτικό Σχολείο Κορακιάνας.

 

Τραγούδησαν a cappella χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μύησαν τους μικρούς μαθητές στον μαγικό κόσμο της χορωδίας! Οι μικροί μαθητές έδειξαν ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για αυτή την δράση! 

Οι φοιτητές είχαν επίσης την ευκαιρία να θαυμάσουν την έκθεση του Χριστουγεννιάτικου χωριού Μινιατούρα που ανήκει στη συλλογή του κ. Αναστάσιου Διαβάτη και εκτίθεται αυτές τις μέρες στο χώρο του σχολείου.

 

Οι φοιτητές ευχαριστούν για την πρόσκληση και την υποδοχή τις κύριες Ελένη Μπογδάνη, διευθύντρια του σχολείου και Αλίκη Δαγκλή, εκπαιδευτικό μουσικής, υποδιευθύντρια του σχολείου.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.