Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Nightstalker στο "Επτά" την Κυριακή 17/12

ΕΠΤΑ
14 Δεκεμβρίου 2023 / 20:15
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Από τις συναυλίες των 100 και 200 ατόμων, μέχρι τις κατάμεστες αρένες και τα ευρωπαϊκά τουρ και φεστιβάλ της τελευταίας δεκαετίας, δεν πρόδωσαν ποτέ τα ιδανικά τους και δεν απογοήτευσαν ποτέ τους ακροατές τους"

KΕΡΚΥΡΑ (ΕΠΤΑ). Οι Nightstalker πάντα με πυξίδα τους την underground ψυχή και την ωμή δύναμη του σκληρού ήχου, επιστρέφουν στη Κέρκυρα μετά από πολλά χρόνια και από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό τουρ την άνοιξη.


Πιστοί όσο λίγοι στο αυθεντικό rock ‘n’ roll attitude και στο φανατικό κοινό τους που γεμίζει ασφυκτικά κάθε χώρο που εμφανίζονται, επιστρατεύουν εντυπωσιακά riffs, εθιστικά ρεφρέν, groovy ρυθμούς και ψυχεδελικές εκρήξεις, για να φτιάξουν rock ’n’ roll ύμνους ανατινάζοντας ξανά και ξανά τα stages σε Ελλάδα και Ευρώπη αφήνοντας τους εκστασιασμένους φίλους τους σε αναμονή της επόμενης εμφάνισης.
Από τις συναυλίες των 100 και 200 ατόμων, μέχρι τις κατάμεστες αρένες και τα ευρωπαϊκά τουρ και φεστιβάλ της τελευταίας δεκαετίας, δεν πρόδωσαν ποτέ τα ιδανικά τους και δεν απογοήτευσαν ποτέ τους ακροατές τους. Πέρασαν πάνω από τριάντα χρόνια από τότε που ο Argy, ντράμερ τότε, ξεκίνησε την μπάντα και λίγο μετά βρέθηκε με τον Αντρέα. Στην πορεία και μετά από αλλαγές στη σύνθεση, έδεσαν με τον Τόλη και τον Ντίνο αποτελώντας έκτοτε μια τετράδα φωτιά! Οκτώ albums με σύνθετο ήχο και ποικίλες rock διαδρομές και αμέτρητα εκρηκτικά live, έχουν χτίσει τον μύθο και την πραγματικότητα για μία από τις καλύτερες επί σκηνής heavy rock μπάντες της Ευρώπης.

Support band θα είναι οι Crust of Sin, είναι μια μπάντα η οποία παίζει Hard Rock με νοσταλγία από τη δεκαετία των 80s συνδυάζοντας τη μουσική τους με στοιχεία από τη σκηνή του Grunge και του Metal. Ξεκίνησαν ως solo project από τον Γιώργο Μεταλληνό (guitars and vocals) και το 2015 ενσωματώθηκαν στο group οι Γιώργος Μπούκης (guitars) και Κάτια Βασιλάκη (backing vocals). Το 2017 ακολούθησε ο Κώστας Γεωργιάδης (drums) και το 2018 ο Πάνος Κουρελάκος (bass). Ο πρώτος δίσκος τους κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο: First Cut και είναι διαθέσιμος σε bandcamp, spotify, amazon, google play και itunes

https://crustofsin.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/Crust.Of.Sin

Η συναυλία θα γίνει την Κυριακή 17/12 στις 20:30.
Περιορισμένη Προπώληση (περιορισμένη προπώληση 50 πρώτα εισιτήρια, αποκλειστικά στο more.com ) : 12 euro
Προπώληση : 13 euro
Πόρτα: 15 euro

Ηλεκτρονική προπώληση :

https://www.more.com/.../nightstalker-live-in.../12/23/

Η φυσική προπώληση ξεκινά σε λίγες μέρες σε:

Κατάστημα «Κορνίζα», Σπύρου Αρβανιτάκη 4, έναντι Πλατείας Γιωργάκη
& Κατάστημα “Grand Opticon” , Μαντζάρου 18, Κέρκυρα

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.