Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομιλία του Ανδρέα Μαζαράκη στην Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών

Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών
24 Nov 2023 / 13:55

«Η μετάβαση της Τέχνης από τον Μεσαίωνα στην Αναγέννησης από φιλοσοφική σκοπιά» - Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20.00 μμ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ομιλία του συγγραφέα-ερευνητή Ανδρέα Δ. Μαζαράκη, θα πραγματοποιηθεί στην Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20.00 μ.μ, με θέμα: «Η μετάβαση της τέχνης από τον Μεσαίωνα στην Αναγέννηση από φιλοσοφική σκοπιά».

Ο Ανδρέας Δ. Μαζαράκης (γεν. 1946) είναι διπλωματούχος της Αρχιτεκτονικής Σχολής Πανεπιστημίου Innsbruck (Αυστρίας), με ειδικότητα (master) «Διατήρηση Μνημείων και Συνόλων», καθώς και διπλωματούχος Αρχαιολογικής Σχολής του ανωτέρω Πανεπιστημίου και διδάκτωρ.

Συμμετείχε σε πανεπιστημιακές ανασκαφές (Ν. Ιταλία). Πλην πολλών άλλων ιδιοτήτων και εργασιών του, είναι ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της Εταιρείας Μελετών Ανατολικού Αιγαίου, μέλος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ελλάδος, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, γενικός γραμματέας της Ελληνικής Νομισματικής Εταιρείας, μέλος της Πανελληνίου Νομισματικής Ένωσης, της Κερκυραϊκής Εταιρείας Φίλων της Μουσικής κ.ά.

Η είσοδος στη διάλεξη του Ανδρέα Δ. Μαζαράκη είναι ελεύθερη.