Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήρια επιστολή του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ελληνοσερβικής Φιλίας (photos)

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣΕΡΒΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
23 Nov 2023 / 17:59

Προς τα Σωματεία που συμμετείχαν στις φθινοπωρινές εκδηλώσεις που διοργάνωσε σε συνεργασία με το Σέρβικο Ορθόδοξο Πατριαρχείο

ΚΕΡΚΥΡΑ. ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ελληνοσερβικής Φιλίας με το πέρας των φθινοπωρινών εκδηλώσεων που διοργάνωσε σε συνεργασία με το Σέρβικο Ορθόδοξο Πατριαρχείο θέλησε να ευχαριστήσει τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτές. Συγκεκριμένα αναφέρει:

 Μετά το πέρας των Φθινοπωρινών Πολιτιστικών και Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων 2023 που τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασία με το Σέρβικο Ορθόδοξο Πατριαρχείο διοργανώνει, θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε τα Διοικητικά συμβούλια και το καλλιτεχνικό προσωπικό όλων των σωματείων ( Συμφωνικές Ορχήστρες, Φιλαρμονικές, Χορωδίες, Σολίστες κ.λ.π ) για την συμμετοχή τους. Όλων εκείνων που προσφέρθηκαν, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις Φιλίας και Αλληλεγγύης που κάθε χρόνο διοργανώνει ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ελληνοσερβικής Φιλίας από κοινού με το Σέρβικο Ορθόδοξο Πατριαρχείο σε πόλεις της Σερβίας, της Βοσνίας και του Μαυροβουνίου με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ του Σέρβικου και Ελληνικού λαού, μεταξύ της Κερκυραϊκής και Σέρβικης νεολαίας.

Την χρονιά αυτή από την μεριά των Κερκυραϊκών σωματείων την πρώτη εβδομάδα ( 27/10-2/11 ) τις εκδηλώσεις αυτές πλαισίωσαν η Μικτή Χορωδία του Καλλιτεχνικού συλλόγου Αη Μαθιά Κερκύρας «Μιχάλης Καποδίστριας», από κοινού με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μουσικού σχολείου Σερρών στις πόλεις Νισκιτσ - Ζλάτιμπόρ -Χέρτσεγκ Νόβι με Σολίστες την Μαρία Μαυρομάτη, τον Χρήστο Καποδίστρια, την Αναστασία Καλφιότου, και την Δώρα Κολίτση.

-Διεύθυνση Χορωδίας Αnton Ivanof

-Πιάνο Χρήστος Παρίντας.

-Διεύθυνση Συμφωνικής Μουσικού σχολείου Σερρών : Χάρης Κουλούρης.

Την Δεύτερη εβδομάδα ( 10/11-15 /11 ) η Μικτή Χορωδία Ανεμομύλλου «Θωμάς Φλαγγίνης» πλαισίωσε τις εκδηλώσεις αυτές υπό την διεύθυνση του Παναγή Μπαρμπάτη και Σολίστες τους Παντελή Κοντό, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Ελενα Ριστόβα, Σπύρο Δουκάκη στις πόλεις Ποζάρεβατσ και Νίς. Προετοιμασία Χορωδίας του Ανδρέα Γκούση. Πιάνιστική συνοδεία Σύλβια Παπά.

Την Τρίτη εβδομάδα ( 16 -20 /11 ) η Φιλαρμονική Λιαπάδων πλαισίωσε τις εκδηλώσεις αυτές στις πόλεις Μπάνια Λούκα και Σουμπότιτσα υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού Σπύρου Μεταλληνού. Επίσης ευχαριστούμε και τα Σερβικά καλλιτεχνικά τμήματα που συμμετείχαν στις συναυλίες και εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν.

ΦΩΤΟ@ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣΕΡΒΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ