Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γιορτή γνωριμίας με τους ανθρώπους του Σχολικού Μουσείου στο Σκριπερό

Σχολικό Μουσείο Κέρκυρας
16 Οκτωβρίου 2023 / 09:59

Ο Σύλλογος Φίλων Σχολικού Μουσείου Κέρκυρας προσκαλεί στον προαύλιο χώρο του Σχολικού Μουσείου Κέρκυρας (πρώην Δημοτικού Σχολείου Σκριπερού), την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στις 11:00 π.μ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος Φίλων Σχολικού Μουσείου Κέρκυρας σας προσκαλεί στον προαύλιο χώρο του Σχολικού Μουσείου Κέρκυρας (πρώην Δημοτικού Σχολείου Σκριπερού), την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στις 11:00 π.μ. σε εκδήλωση γνωριμίας με το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου και τους ανθρώπους του Μουσείου.

Επιπλέον, στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι δράσεις που θα πραγματοποιήσει η ομάδα του Μουσείου του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Ο Παναγιώτης Κελάνδριας με τη Νικολίνα Βιτουλαδίτη και τη Φιλαρμονική Σκριπερού θα πλαισιώσουν καλλιτεχνικά και μουσικά την εκδήλωση. Η δυνατότητα εγγραφής στον Σύλλογο θα παρέχεται καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά τεκταινόμενα του Μουσείου που στηρίζει ο Σύλλογος. Στο χώρο θα υπάρχουν δωρεάν καφές και αναψυκτικά από το Emeral, Μαυρομμάτης Κουμκουάτ καθώς και χειροποίητες πίτες και κεράσματα από τα μέλη του Συλλόγου.