Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διεθνής διάκριση για την Πανσέληνο του Αλέξανδρου Μελίδη!

Αλέξανδρος Μελίδης
30 Αυγούστου 2023 / 13:46
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μαγνητίζουν πάντα το βλέμμα οι καλλιτεχνικές δουλειές του φωτογραφικού φακού του Κερκυραίου Αλέξανδρου Μελίδη, που απαθανατίζει τοπία και στιγμές με μοναδικό τρόπο.

Για ένα από τα πολλά υπέροχα κλικ του ήρθε και η διεθνής διάκριση, για τη  φωτογραφία με Πανσέληνο πάνω από την παλιά πόλη της Κέρκυρας, η οποία κατατάχθηκε ανάμεσα στις 130 πρώτες, ανάμεσα σε 6.700 φωτογραφίες από 880 πόλεις και 2.163 φωτογράφους του θεματικού διεθνή διαγωνισμού 35 Awards.

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν «Τοπίο με Σελήνη». Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η φωτογραφία του κατατάχθηκε στο 2% των καλύτερων που συμμετείχαν και ο ίδιος στο 9% των καλύτερων φωτογράφων του θεματικού διαγωνισμού.

 

 

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.