Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανελλήνια διάκριση σπουδάστριας του Ωδείου Κέρκυρας

Ωδείο Κέρκυρας
08 Ιουλίου 2023 / 21:14
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Είναι το δεύτερο βραβείο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, που κερδίζει η νεαρή σολίστ αφού τον Μάιο κέρδισε το Β’ βραβείο στον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό, Ταλέντα- Βραβεία Φίλωνας 2023"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ωδείο Κέρκυρας με ανακοίνωσή του θέλησε να συγχαρεί την μαθήτρια του Χριστίνα- Μαγδαληνή Καλησπεράτη για το βραβείο που απέσπασε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολού musicArte. Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

 «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ωδείου Κερκύρας και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής συγχαίρουν τη σπουδάστρια βιολιού Χριστίνα - Μαγδαληνή Καλησπεράτη (τάξη Φλώρας Κλήμη) που απέσπασε το Β’ βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμού βιολιού της musicArte που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 22 Ιουνίου 2023. Είναι το δεύτερο βραβείο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, που κερδίζει η νεαρή σολίστ αφού τον Μάιο κέρδισε το Β’ βραβείο στον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό, Ταλέντα- Βραβεία Φίλωνας 2023. Την νεαρή βιολονίστα συνόδευσε η πιανίστας κ. Τζούλη Καράλη.

Θερμά συγχαρητήρια και στην καθηγήτρια της, Φλώρα Κλήμη για το υψηλό επίπεδο σπουδών και την εξαιρετική προετοιμασία.

 Ευχόμαστε ολόψυχα στη Χριστίνα – Μαγδαληνή Καλησπεράτη καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία».

ΦΩΤΟ@ΩΔΕΙΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.