Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Θεοτοκική περιδιάβαση την 24η Ιουνίου 2023»

Έτος Θεοτόκη
22 Ιουνίου 2023 / 20:26
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών στις 24/06 και ώρα 19:30 διοργανώνει περιδιάβαση στους χώρους που σχετίζονται με τον Κωνσταντίνο Θεοτόκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το 2023 έχει χαρακτηριστεί ύστερα από πρωτοβουλία της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ως «Έτος Κωνσταντίνου Θεοτόκη», λόγω της συμπλήρωσης 100 ετών από το θάνατο του συγγραφέα. Με αφορμή το γεγονός αυτό, κατά της διάρκεια της χρονιάς έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές εκδηλώσεις με ακόμη μία να έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα δράσεων. Αυτή τη φορά, η Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών στις 24/06 και ώρα 19:30 διοργανώνει περιδιάβαση στους χώρους που σχετίζονται με τον Κωνσταντίνο Θεοτόκη. Σημείο έναρξης έχει οριστεί το Μποσκέτο, όπου βρίσκεται και η προτομή του συγγραφέα.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.