Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ageless Women -μία εκδήλωση αφιερωμένη στην γυναίκα

Ageless Women
19 Ιουνίου 2023 / 13:15
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής στο Περιστύλιο των Ανακτόρων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής γιορτάστηκε το Σάββατο 17.06.23 στο εσωτερικό Περιστύλιο των Παλαιών Ανακτόρων, του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης. Το  Project ήταν ένα αφιέρωμα στην ΓΥΝΑΙΚΑ και ειδικά στην Kerstin Lindgren, Σουηδή ζωγράφο, χορεύτρια, μουσικό και μεγάλη λάτρης της Κέρκυρας.  

«AGELESS WOMEN» σημαίνει ότι είναι σε θέση να περπατούν μέσα στον Συμπαντικό  ρυθμό και την αρμονία, επειδή εκεί  Δεν υπάρχει χρόνος! Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι εξής δράσεις:

H Kerstin Lindgren συμμετείχε με πίνακες ζωγραφικής που εκφράζουν την συνειδητότητα της, όπως αισθάνεται και εμπνέεται από το θέμα «AGELESS WOMEN» . Επίσης η Χριστίνα Παρασκευοπούλου, ζωγράφος από την Αθήνα, η Ναταλία Αικατερίνη Κερκύρα, ζωγράφος από την Κέρκυρα, τρείς ζωγράφοι από τρία διαφορετικά σημεία συναντήθηκαν στην  Κέρκυρα και ένωσαν τις ενέργειες τους, την έμπνευση τους, δημιουργώντας μια γέφυρα, ένα τρίστρατο πολιτισμού και τέχνης, μια Cosmic Communication!

Η Kerstin είναι η Art Dance Performer, η οποία εκφράζει και εικαστικά την «Out of the body consciousness», χόρεψε την "Κοσμική Συμφωνία της Ζωής". Η Ελίνα  Βλάντη από την Κέρκυρα, επίσης  Art Dance Performer, με σωματοποιημένη κίνηση, μέσα από την  Κοσμική Ενέργεια και την Κοσμική Επικοινωνία !  "Η Συμφωνία της Ζωής".

ΦΩΤΟ@Giorgos Terzis

Απαγγελία ποιήματος από την Νανά Παπαδάκη του Γιάννη Ρίτσου «ΕΛΕΝΗ» σε συνεργασία με τον Ορέστη Ζαφειρόπουλο, σόλο βιολοντσέλο.

Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε η Χριστίνα Καλλιαρίδου,  καταξιωμένη Μαέστρος, της  Χορωδίας Γυναικών Κέρκυρας με τραγούδια, τα οποία ήταν είναι αφιερωμένα στις γυναίκες παγκοσμίως.

Διάρκεια της Έκθεσης από 18.06 έως και 24.06.2023

Τα εγκαίνια πλαισίωσαν μουσικά οι: Ορέστης Ζαφειρόπουλος, Κωνσταντίνος Βλάχος και Sophie Andree.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και του ΣΥ.Π.Α.Π. Κέρκυρας

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.