Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο λυρικού τραγουδιού από τη Φιλαρμονική Ένωση «Καποδίστριας»

Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας "Καποδίστριας"
17 Ιουνίου 2023 / 16:18
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η τελική συναυλία των σπουδαστών του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών της Φιλαρμονικής το Σάββατο 15 Ιουλίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας «Καποδίστριας» διοργανώνει σεμινάριο λυρικού τραγουδιού, το οποίο απευθύνεται σε νέους λυρικούς καλλιτέχνες, σε σπουδαστές μονωδίας Ωδείων (από Β΄ Ανωτέρα τουλάχιστον) και σε φοιτητές Μουσικών Πανεπιστημίων της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Στο σεμινάριο θα διδάξουν η Ρόζα Πουλημένου (μεσόφωνος - Υπεύθυνη κατεύθυνσης μονωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου) και η Μπήλιω Μωραϊτου – Καβαλιεράτου (πιανίστα). Τα μαθήματα θα γίνονται στη Φιλαρμονική "Καποδίστριας" από τις 11:00 έως τις 14:30 και από τις 18:00 έως τις 20:30, ενώ η τελική συναυλία των σπουδαστών του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών της Φιλαρμονικής το Σάββατο 15 Ιουλίου και ώρα 8μ.μ.

Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί ως εξής:

Ενεργά μέλη: 260 ευρώ

Φοιτητές τμήματος Μουσικών Σπουδών Ιονίου Πανεπιστημίου: 180 ευρώ

Ακροατές: 30 ευρώ

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε μέσω e-mail στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 6944204476

ΦΩΤΟ@FB ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.