Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωτοβουλία ανταλλαγής νέων του Σωματείου «Άγριο ρόδο» (photos)

Σωματείο Νέων "Άγριο ρόδο"
15 Ιουνίου 2023 / 19:07
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η πρωτοβουλία υποστηρίζεται και χορηγείται από το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (ΕΓΙΝ), το οποίο έχει ως στόχο την προώθηση της διαπολιτισμικής κατανόησης και της φιλίας ανάμεσα στους νέους των δύο χωρών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σωματείο Νέων «Άγριο ρόδο», ανακοίνωσε την έναρξη μιας πρωτοβουλίας ανταλλαγής νέων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, η οποία θα λάβει χώρα στη Δασιά της Κέρκυρας. Στην ανταλλαγή θα συμμετέχουν συνολικά 50 νέοι (30 από τη Γερμανία και 20 από την Ελλάδα).

Η πρωτοβουλία αυτή, οργανωμένη από το Σωματείο Νέων "Αγριο Ρόδο" σε συνεργασία με τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο "ΜΕΤΡΟΝ", έχει ως θέμα κεντρικής σημασίας τη μουσική, την κίνηση και τον χορό, καθώς και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο λαών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια στον χώρο του ξενώνα "Wilde Rose" και να ανακαλύψουν τα πανέμορφα μέρη του νησιού μέσα από εκδρομές που έχουν προγραμματιστεί.

Η πρωτοβουλία υποστηρίζεται και χορηγείται από το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (ΕΓΙΝ), το οποίο έχει ως στόχο την προώθηση της διαπολιτισμικής κατανόησης και της φιλίας ανάμεσα στους νέους των δύο χωρών.

Αυτή είναι η δεύτερη ανταλλαγή που πραγματοποιείται φέτος στην Κέρκυρα, με πολλές άλλες αντίστοιχες δράσεις να ακολουθούν, καθώς νέοι από την Κέρκυρα αλλά και από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Γερμανία σε αντίστοιχα προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail στα:

Δημήτρης Αμβροσιάδης

Σωματείο Νέων  "Άγριο ρόδο"

Τηλέφωνο: 6976903177

Email: [email protected]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ@ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΕΩΝ "ΑΓΡΙΟ ΡΟΔΟ"

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.