Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση από το Λύκειο Ελληνίδων στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Πόλεως

Λύκειο Ελληνίδων
05 Απριλίου 2023 / 17:13
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Παρασκευή 7 Απριλίου στις 18:00. Μαζί τους το μουσικό σχήμα «Αντέτι».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Λύκειο Ελληνίδων παρουσιάζει την εκδήλωση "Δόξα να΄χει ο θεός, π΄αναστήθη ο Χριστός" στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη (πόλης) την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 18:00. Μαζί τους το μουσικό σχήμα «Αντέτι».

Εδώ και έντεκα χρόνια το Λύκειο Ελληνίδων παρουσιάζει αυτήν την εκδήλωση, παραμονή του Λαζάρου, που μοιάζει σαν εξομολόγηση, μεταλαβή, εκκλησιασμός και λύτρωση... Είναι αυτό το λαογραφικό οδοιπορικό στο μοναδικό ελληνικό Πάσχα, με όλο το σεβασμό και την προσοχή που του αξίζει, το ταξίδι από το καλωσόρισμα της Άνοιξης ως τη Ανάσταση του Λαζάρου και από το πένθος της Μεγάλης Εβδομάδας στο φως και στη Δόξα του Κυρίου......

Είναι αυτή η πορεία προς τη ζωή, την αισιοδοξία, την αγάπη, τη χαρά, την Ανάσταση!!!!
Η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων τόνισε τα εξής: «Ευχαριστούμε θερμά τον Πρωτοπρεσβύτερο Αθανάσιο Κοκκινόπουλο ( Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Κοκκινόπουλος) και την Ι. Μητρόπολη που μας εμπιστεύονται και ..... εμείς, σε έναν χώρο ευαίσθητο και ιερό, όπως είναι κάθε χριστιανικός ναός, μπορούμε και βαδίζουμε, βήμα βήμα, λόγο το λόγο, από το Γολγοθά στην Ανάσταση».

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.