Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έφυγε ο μαέστρος και χορωδός, Θοδωρής Χαρτοφύλακας

Θοδωρής Χαρτοφύλακας
07 Ιουλίου 2022 / 16:34
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 18:00 στο Βαλανειό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πέμπτης 7 Ιουλίου ο πολυαγαπημένος μαέστρος των χορωδιών του Βορείου συγκροτήματος, Θοδωρής Χαρτοφύλακας. Πατέρας τριών παιδιών, έφυγε από τη ζωή νωρίς, μόλις στα 46 του νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Θοδωρής υπηρέτησε με συνέπεια τη μεγάλη του αγάπη που ήταν η μουσική και κατά τη διάρκεια της ζωής του φρόντισε να μοιραστεί το πάθος του για τη μουσική με τους νέους και τις νέες των χωριών της Βόρειας Κέρκυρας όντας μαέστρος σε ένα σημαντικό αριθμό  χορωδιών.

Συγκριμένα ο Θοδωρής υπήρξε μαέστρος στις Χορωδίες της Ένωσης Περιθειωτών «Φίλιππος Βλάχος», της Χορωδίας Καβαλουρίου, της Χορωδίας Νυμφών και χορωδός στη Χορωδία Βαλανειού όπου μαέστρος ήταν ο πεθερός του, Αλέκος  Χαρτοφύλακας.

Έχοντας γνώση της κατάστασης του πριν λίγο καιρό κάλεσε τους μαθητές των χορωδιών στις οποίες ήταν μαέστρος προκειμένου να τους αποχαιρετήσει. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο  9 Ιουλίου στις 18:00 στο Βαλανειό.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.