Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστούν για το πολιτιστικό 2μερο Καβαλλουρίου

καβαλλούρι
16 Αυγούστου 2021 / 18:38

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος, Θανάσης Μαρτίνος, με υπεύθυνο και ποιοτικό τρόπο καταφέραμε να αντιταχθούμε στην μελαγχολία των τελευταίων ημερών προτάσσοντας την μουσική και τον λόγο σε ένα όμορφο και πανοραμικό σημείο του χωριού στην θέση ζωοδόχο πηγή.

ΚΑΒΑΛΛΟΥΡΙ. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πολιτιστικό 2ημερο 07-08/08/21, που διοργάνωσαν η τοπική κοινότητα με την συμμετοχή της ενορίας και του πολιτιστικού συλλόγου Καβαλλουρίου. Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος, Θανάσης Μαρτίνος, με υπεύθυνο και ποιοτικό τρόπο καταφέραμε να αντιταχθούμε στην μελαγχολία των τελευταίων ημερών προτάσσοντας την μουσική και τον λόγο σε ένα όμορφο και πανοραμικό σημείο του χωριού στην θέση ζωοδόχο πηγή.

Έτσι λοιπόν με το πέρας των εκδηλώσεων αισθανόμαστε χρέος όπως εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους συντελεστές του πολιτιστικού αυτού 2ημέρου, ξεκινώντας από την Αγαλούλα Μπάστα και Κοσκινά Σταματέλα, Μαρία Τσούκη. Τις Χορωδίες Αχαράβης - Καβαλλουρίου με τους μαέστρους την Αγάθη Κοσκινά και τον Θεόδωρο Χαρτοφύλακα. Τους πολίτες που προσήλθαν και τήρησαν με υποδειγματικό τρόπο τα μέτρα προστασίας από την πανδημία και όλους όσοι εργάστηκαν σε διάφορα πόστα (τεχνική κάλυψη ... εθελοντές στο μπάρ), οι οποίοι και συνέβαλαν τα μέγιστα για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τους αιρετούς και πολιτευτές που τίμησαν με την με την παρουσία τους. Εδικότερα τους Κ. Παυλίδη, πρώην βουλευτή Κέρκυρας, Σπ. Σπύρου, πρώην βουλευτή και περιφερειάρχη, Γ. Μαχειμάρη, δήμαρχο βόρειας Κέρκυρας, Σπ. Κόκκαλη αντιδήμαρχο, Σπ. Βάρελη αρχηγό δημοτικής παράταξης, Δημήτριο Νικοπάσχο, εκπρόσωπο της δημοτικής παράταξης του Σπ. Ασπιώτη, Κ. Ρούσινο, αρχηγό δημοτικής παράταξης, τους δημοτικούς συμβούλους Ν. Κοντάλιπου, Χ. Βάρελη και Β. Μπάνο, τον πρώην αντιδήμαρχο Σπ. Ασπιώτη τους προέδρους όμορων κοινοτήτων καθώς επίσης και τους εκπρόσωπους από τα πολιτιστικά σωματεία Αγραφών,  Καρουσάδων, Νυμφών, Πλάτωνα και Αγ. Δουλων. Τέλος ο πρόεδρος Μαρτίνος ευχαριστεί τους χορηγούς που συνέβαλαν στις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις corfu beer και sea farm s.a. ιχθυοκαλλιέργειες.