Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτεταμένος έλεγχος στο θέατρο Μον Ρεπό, μετά τον εντοπισμό μικρής φθοράς

Μον Ρεπό
08 Ιουλίου 2021 / 14:47
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συναυλία της Ιωάννας Βλάχου με τίτλο «Μια αγκαλιά τραγούδια» το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 9 μ.μ.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση για την «Φλόγα» δεν θα προγματοποιηθεί στο Μον Ρεπό, καθώς διαπιστώθηκαν σήμερα το πρωί φθορές σε τμήμα του ανοιχτού θεάτρου. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πολεοδομία για τον πλήρη έλεγχο του θεάτρου, ωστόσο μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς κρίθηκε αναγκαίο για λόγους ασφαλείας η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί σε άλλο χώρο.

«Στο πλαίσιο της συντήρησης του χώρου που γίνεται πριν από κάθε εκδήλωση διαπιστώθηκε μια ρωγμή σε σανίδα» είπε στην "Ε" η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕΚ Παναγιώτα Τζάννε.

«Η Πολεοδομία ελέγχει τον χώρο για τυχόν άλλες φθορές και ζήτησα να ελεγχθούν οι σανίδες μία - μία. Αποφασίστηκε μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα να κάνουμε αίτημα στην Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων για να γίνει η εκδήλωση στο Παλαιό Φρούριο», συμπλήρωσε η κ. Τζάννε. 


ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.