Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης πιστή στο ραντεβού της με το κοινό της Κέρκυρας

Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος
19 Οκτωβρίου 2016 / 09:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Φιλαρμονική Εταιρία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» σε συνεργασία με τον Όμιλο «Αντέννα»,

φέρνει στην πόλη της Κέρκυρας τις παραστάσεις από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους λάτρεις της όπερας, να απολαύσουν ποιοτικές παραστάσεις.
 
Wolfgang Amadeus Mozart: «Ντον Τζιοβάνι»
Ο Simon Keenlyside κάνει το ντεμπούτο του σε αυτόν τον ρόλο στη Met ως ο αμετανόητος γόης σε αυτήν τη σκηνοθεσία του αριστουργήματος του Mozart από τον βραβευμένο με Tony Award Michael Grandage. Ο Πρώτος Μαέστρος της Met Fabio Luisi διευθύνει μια διανομή που περιλαμβάνει τη Hibla Gerzmava ως Ντόννα Άννα, τη Malin Byström ως Ντόννα Ελβίρα, τη Serena Malfi ως Ζερλίνα, τον Adam Plachetka ως Λεπορέλο, τον Matthew Rose ως Μαζέτο, τον Kwangchul Youn ως Διοικητή και τον Rolando Villazón στο ντεμπούτο του στη Live in HD ως Ντον Οττάβιο.
Λόγω του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Η πολιορκία της Κέρκυρας από τους Οθωμανούς το 1716», που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιονίου Ακαδημίας στις 21-23 Οκτωβρίου 2016, η παράσταση «Ντον Τζιοβάνι» θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 19:55, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φ. Ε. «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ».
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας, από το κτήριο της Φιλαρμονικής μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.
Η ζωντανή μετάδοση της όπερας από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, αρχίζει στις 20:05 και ολοκληρώνεται στις 23:40. Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 15€, εκπτωτικά: 10€.