Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έναρξη εγγραφών στα Θεατρικά Εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας
19 Σεπτεμβρίου 2016 / 13:56

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Θεατρικά Εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας.

Η λειτουργία των τμημάτων των Εργαστηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 και θα διαρκέσει έως τον Μάιο του 2017, ενώ η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 9 Οκτωβρίου 2016.
 
Τα Θεατρικά Εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας απαρτίζονται από τα παρακάτω τμήματα:
 
Α. Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας και μαθητές Δημοτικού.
Β. Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Εφήβων για  μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
Γ. Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Ενηλίκων.
 
Τα μαθήματα που διδάσκονται στα εργαστήρια είναι: Θεατρικό παιχνίδι, Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Θεατρική Κινησιολογία, Φωνητική τεχνική και Θεατρικό Τραγούδι, ενώ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των εργαστηρίων θα πραγματοποιηθούν σεμιναριακά μαθήματα, ειδικά project και παρουσιάσεις.
 
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μαθημάτων θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και αιτήσεις συμμετοχής στα τμήματα των Θεατρικών Εργαστηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας:  Γ. Θεοτόκη, Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, 2ος όροφος, τηλ. 26610 40136, ώρες 10:00 - 14:30 (κα Πηνελόπη Μάμαλου).
 
Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και ηλεκτρονικά στο email: [email protected]. Τα έντυπα των αιτήσεων είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική σελίδα των Θεατρικών Εργαστηρίων:  www.dipethek.gr/ και στο group www.facebook.com/groups/dipethekworkshop.