Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Sedate Illusion, νικητές του Corfu Beer pre festival contest

Corfu Beer Festival 2016
25 Ιουλίου 2016 / 10:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στo πλαίσιo του Corfu Beer festival 2016, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Corfu Beer pre festival contest

ένας μουσικός διαγωνισμός τοπικών συγκροτημάτων, με νικητές τους Sedate Illusion, οι οποίοι θα προηγηθούν του μεγάλου συγκροτήματος, που θα φιλοξενηθεί στο φεστιβάλ το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν τα συγκροτήματα: GreeenNote, Bitter Almond, Τρίο Ρεμπέτικο, Crust of Sin, Sedate illusion. Όλοι τους ήταν εξαιρετικοί, και με διάφορα είδη μουσικού ρεπερτορίου, διασκέδασαν το κοινό και απέδειξαν πως η μουσική σκηνή του νησιού είναι «εδώ» πολλά υποσχόμενη για το μέλλον! Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες και τους προσκάλεσαν να συμμετέχουν στο CORFU BEER  FESTIVAL 2016, που θα πραγματοποιηθεί 12 με 16 Οκτωβρίου στον Αρίλλα.
Επίσης ευχαρίστησαν την ομάδα της Corfiot Actions για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τον Δήμο Κέρκυρας ως συνδιοργανωτή και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης, όπως και την κριτική επιτροπή (Νίκο Βλάχο, τον Άκη Χειρδάρη, τον Χρήστο Διαβάτη, τον Σπύρο Καλούδη και τον Γιάννη Μπαρζούκα), τις παρουσιάστριες της εκδήλωσης (Έλενα Γραμμένου και  Πέννυ Παπικα), τους παραγωγούς του Star FM 88.8 και τέλος όλους όσους υποστήριξαν και πίστεψαν το εγχείρημα αυτό και όλους όσους ήταν στο χώρο της πλατείας και διασκέδασαν με τις μουσικές των διαγωνιζομένων.